reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
No ja się na szczescie babcią nie przejmuję no i pocieszające jest to, że jest to ewenement w całej rodzinie męża i mojej. Nie wchodzimy sobie w drogę i jest OK, aczkolwiek nie obraziłabym się gdyby było normalnie jak w rodzinie być powinno ale coż pewnych rzeczy ie da się przeskoczyć, mogłoby byc gorzej.

Heh, poniosło nas jakoś tak od słowa do słowa. No ale nikt nie doradził mi co z tym łóżeczkiem??!!

Kasiek, na początku jak kupisz normalne łóżeczko z ochraniaczem to pies mordki nie wsadzi, a kiedy już nie będzie potrzebny ochraniacz to psina się przyzwyczai do maleństwa i nie powinna być zbyt ciekawa.

na kota mi też nic nie pomoże.... ale nie powinna raczej przeszkadzać

ja pewnie kupię i turystyczne i normalne. na dole jak będę z maluszkiem to jak zaśnie to w turystycznym, można w razie czego wystawić na taras, do tego przydatne u dziadków, natomiast w pokoiku będzie tradycyjne, drewniane. czas dopiero pokaże, które było lepsze.

podobają mi się te baldachimy-dla naszych lipcowych pociech to pewnie będzie praktyczne-uchroni przed owadami i pozwoli lepiej zasypiać w cieniu przed licowym słoneczkiem.

Oj dziewczyny, tak sie rozpisalyscie o tych babciach ze mialam sporo czytania, a chcialam wam tylko powiedziec ze cos mnie napadlo i wlasnie malowalam pokoik Allanka! Jeszcze nie skonczylam bo beda konieczne poprawki ale jak juz bedzie gotowe (moze jutro) , to od razu robie fotke i wstawiam!!!

a mnie dziś majster doprowadził do szewskiej pasji (a nie wolno się denerwować), skubany nawet nie zadzwonił, że nie przyjdzie! robota rozwalona, wszędzie brud i syf a on nawet nie powie, że nie przyjdzie!

reklama
jeszc ze przyjdzie w łaskę, wie że u nas dostanie nawet przed c zasem kasę, i to bez szczególnego targowania się i jak by sie postarał to i robota zawsze się jakaś przy domu znajdzie, ale jak gościu zaczyna olewać to i my go olejemy, miarka się przebierze niedługo!

tylko, że mimo bezrobocia to siuę nie chce ludziom pracować! ciężko znaleźć majstra do remontów!!!! i oni o tym wiedzą skubańcy!

Do góry