Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie ma[emoji848]Na telefonie są suwaczki tylko...trzeba przekręcić telefon z pionu na poziom czyli cały ekran.
U mmoe tak samo. to były fajne czasy. Do dziś mamy kontakt nawet kilka razy spotkaliśmy się w realu.Przejrzałam wątki i widzę, że nie tylko ja się cieszę, że wakacje dobiegają końcowi . Od przyszlego tygodnia już tylko z jednym dzieckiem w domu .
Pamiętam, że kiedyś z grupą też przeszłyśmy na zamkniety. Relację jakie stworzyłyśmy niesamowite. Do dziś po 10 latach jeszcze mamy kontakt na fb.
Ja tez sie nie pisze. Nie ogarnela bym narazieJa się nie piszę na moderowanie wątku zamkniętego. Może ktoraś chętna?
Ja jak przekręce telefon zawsze mam suwaki.
Oczekuję września.