reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Nie mam pojecia co dalej, specjalista to chyba duzo powiedziane bo tutaj ogolnie sie takich badam nie robi, jade do dublina specjalistycznego szpitala tam napewno beda wiedziec co robia....
Pewnie zechcą ci amniopunkcje robić. Tam u was USG robi technik a nie lekarz... mam nadziej że źle zmierzył.
Trzymam kciuki by było wszystko Oki.

reklama
Witam się
U nas rozpoczecie roku i pierwszy dzień szkoły trochę chaotycznie Ale już doszliśmy mam nadzieję do ładu i składu.
Nie jestem za nauka w.domu. dzieci muszą przebywać z rówieśnikami...
Miałam możliwość uczenia w domu mojego sredniaka bo często w szpitalu lądował Ale nie zdecydowałam się na to. Wolałam mu rok przedłużyć tym bardziej że to zerówka była.
Wiecie co... mi chyba najgorzej jest się przestawić znów na ten szkolny czas. Ale do końca tygodnia się muszę ogarnąć i zacząć materiał powtarzać. Ostatni semestr nauki mi został.
Matkawariatka.... jakie teraz badania będą??? Mam nadzieje ze to pomyłka....

A ja muszę się pochwalić.... karuzelka robiona przezemnie. Od A do Z ręczna robota poza stelazem do łóżeczka. Narazie służy małej Julce w kolysce potem pójdzie do łóżeczka....
To takie moje hobby. Szydełko nietypowe projekty, ostatnio zaczęłam maskotki robic. Teraz będę miała nieco więcej czasu na to może w końcu skończę firanke do kuchni [emoji23][emoji23]
Miłego dnia kobietki.
IMG_20180903_215326_987.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_215326_987.jpg
    IMG_20180903_215326_987.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 353
Witam się
U nas rozpoczecie roku i pierwszy dzień szkoły trochę chaotycznie Ale już doszliśmy mam nadzieję do ładu i składu.
Nie jestem za nauka w.domu. dzieci muszą przebywać z rówieśnikami...
Miałam możliwość uczenia w domu mojego sredniaka bo często w szpitalu lądował Ale nie zdecydowałam się na to. Wolałam mu rok przedłużyć tym bardziej że to zerówka była.
Wiecie co... mi chyba najgorzej jest się przestawić znów na ten szkolny czas. Ale do końca tygodnia się muszę ogarnąć i zacząć materiał powtarzać. Ostatni semestr nauki mi został.
Matkawariatka.... jakie teraz badania będą??? Mam nadzieje ze to pomyłka....

A ja muszę się pochwalić.... karuzelka robiona przezemnie. Od A do Z ręczna robota poza stelazem do łóżeczka. Narazie służy małej Julce w kolysce potem pójdzie do łóżeczka....
To takie moje hobby. Szydełko nietypowe projekty, ostatnio zaczęłam maskotki robic. Teraz będę miała nieco więcej czasu na to może w końcu skończę firanke do kuchni [emoji23][emoji23]
Miłego dnia kobietki. Zobacz załącznik 894792
Super.

Co do tej nauki w domu to wiecie że nie wysyła się dziecka na księżyc ;) dziecko chodzi na zajęcia pozalekcyjne do szkoły , ma cały czas kontakt z dziecmi. Tylko to wymaga cierpliwości, chęci bo jednak siedzi się z dzieckiem w domu cały czas..
Moja znajoma jest nauczycielką i powiedziała że bardzo poleca i ze żałuje że swoich dzieci tak nie uczyla..

Nauka w domu to ciekawa opcja bo dziecko uczy się jak chce kiedy chce o może przez cały tydzień uczyć się matmy przez inny historię lekcje biologii mogą być w terenie np. Zoo czy park. Takie połączenie przyjemnego z pożytecznym. Dzieci mają 2 razy w roku egzaminy i trzeba dopilnować by opanowały odpowiednią część materiału. Ja chyba bym nie chciała uczyć dzieci w domu. Wolę by poszły do.szkoły i dzieliły problemy z rówieśnikami.

@Serduszko1 super, zdolna jesteś!
@Matka_wariatka86 oj to nie dobrze! Mam nadzieję, że to wina pomiaru błędnego i wszytsko będzie dobrze! Tak będzie zobaczysz!!
EDUKACJA DOMOWĄ wszystko fajnie, ale kurczę trzeba te dzieci umieć uczyć, przekazać wiedzę, cierpliwość i mieć dzieci wybitnie zdyscyplinowane no i sama taką osobą być. Bez tego cienka sprawa to raz. Dwa chyba to dziecię będzie wyizoliwane od dzieciaków i tak średnio to jest. No i egzaminy są w ośrodkach wyznaczonych gdzieś np. w połowie PL czy gdzieś indziej i dojechać trzeba. Sama idea zaś do mnie przemawia bardzo.

Pewnie zechcą ci amniopunkcje robić. Tam u was USG robi technik a nie lekarz... mam nadziej że źle zmierzył.
Trzymam kciuki by było wszystko Oki.

Tak wiem, i wsumie tez sie tak pocieszam , tylko ze jesli biorąc pod uwage ze oni takiego pomiaru tutaj nie robia, a mimo to ona jakims cudem dostrzegla to na scanie....i postanowiła zrobic pomiar...ahhhh chcialabym zeby juz byla sroda.

reklama
Do góry