reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

mamunia86

Fanka BB :)
  1. Mamunia86 - lat 36, dzieci troje: syn 15 lat, córka 13 lat i syn 8 lat. Mieszkam na Śląsku Cieszyńskim, pracuję.
  2. Halszka_00 - moje prawdziwe imię to Elżbieta.
    11 lutego skończyłam 25 lat. Jestem mamą trójki dzieci; Edwarda (04.2013), George'a (09.2014) oraz Elizabeth (02.2018). Obecnie jestem w ciąży bliźniaczej. Mieszkamy w Anglii.
  3. Heda- Magda lat 37... mam 3córki starsza ma prawie17lat i bliźniaczki 16miesiecy wkrótce powiększy nam się rodzinka o kolejne dziecko/dzieci
    emoji6.png

Aktualnie mieszkamy w trójmieście ale u nas to się często zmienia.
  4. annaoj kce -Mama 3, sama nie wiem czy na tym koniec;)
    Mam 38 lat, mieszkam na Śląsku.
  5. Matka_wariatka86 -Mam dwojki + 3 w drodze corcia 4 lata, syn 10 i fasolka 9tc. Mam 33 lata mieszkamy w Irlandii.
  6. karolina921-Karolina, mam 28lat. Mamy trzy córeczki: Łucję (5l) i Julię (5l) oraz Zosię (2l). Obecnie czekamy na synka.
  7. milla76 Jestem mamą piątki, najstarszy ma 6 lat, potem bliźniaki (parka) 4,5 roku i jeszcze jedne bliźniaki (też parka) 3 lata. Jestem mamą pracującą, dzieciaki wszystkie w przedszkolu.
  8. Jaasna Mama trójki: syna (5l) i dwóch córek (3 l i roczek) oraz małego Ktosia rosnącego w moim brzuszku ;)
  9. Chrząszczyk1 mam trójkę chłopców. 13 latka, 6 latka i prawie 7 miesiecznego oseska. Ale to nie jest cała ekipa. Jestem mamą dorosłej dziewczyny. Córka skończy w tym roku 22 lata. Usamodzielniła się.
  10. kamiladon córka 6 lat i blizniaki parka zaraz skończą 2 latka. Wiecej dzieci nie planujemy bo już blizniaki były zaskoczeniem. Raczej planowalismy zawsze 2 dzieci. Ja mam 33 lata, mąż 32.
  11. Serduszko1 Mam na imie Patrycja mam 28 lat.
    Mam 3 synów, 11 lat 8 lat i 2 latka.
  12. Sopek mam 29 lat i trójkę dzieci: najstarszy prawie 5 lat, średnia córka prawie 3 lata i najmłodszy synek 10 mscy :) póki co nie pracuje.
  13. anieok mam na imie Ania, mieszkam w małym mieście na Podkarpaciu. Mam do października jeszcze 29lat :p W domu mam troje urwisow. 7letniego Michała, 3letnia Zosie i prawie 2 letnią Julke. I mam nadzieje że to nie koniec :)
  14. lenka21* Lat 31, trzech synów -11, 10, 5 lat. Mieszkamy na wielkopolskiej wsi.
  15. malinka1000 mam juz 34 lata i Trojeczke: 11 lat, 6 lat i prawie 9 miesiecy. mieszkam na podlasiu.
  16. dominika81 36 lat, 4 chłopaków: 9, 7, 2 oraz 6-miesięczniak
  17. patipaula Jestem obecnie w 3ciąży A mam już 3córcie. 18 letnie pannice i 8 letnią. Obecnie termin mam na 20-22 czerwca.
  18. ewelia Ewelina, 34 lata, 3 dzieci: 11 lat córka, 9 synek i szkrabik 8 miesięcy.8
  19. evi55 Mam 39lat i jestem mamą trójki:13,12,1.
  20. mamcik6 Mam pięcioro dzieci. Trzy córki 12, 8 i 6 lat i dwóch synów 4 lata i 4 miesiące. Dodatkowo wychowuję pasierbicę 18 lat.
  21. MamaM123 Mam 31 lat i jestem szczęśliwą mamą trójki dzieci : Julki 11 lat, Marcysi 10 lat i Igorka 6 lat.
  22. Liza jestem Eliza, 31 lat, dzieci z pierwszego malzenstwa; corka 13 lat, synkowie 12 i 9 lat. I z obecnym mezem czekamy na syna termin na październik.
  23. Szalona 29 Mam 3 malych synkow; 4lata, 2 lata i 6 msc bobasek ( 31 lat, mąż 32: 12 lat razem.)
  24. Aguu - lat 32, mama 4 dzieci, trzech córek (2009, 2012, 2019) oraz jednego syna (2015). Żona od 10 lat.
  25. Kinga30- Kinga tak mam na imie, trochę już mi się lata zmieniły ponieważ pierwszego dnia jesieni skończe 33. Dzieci 3. Marianna 9 lat, Kacper 4 lata I Agatka 14 miesięcy. 9 lat męzatka. Jestem z Wielkopolski
  26. badka lat 38 , Liczba dzieci 3: chłopiec 9 lat, dziewczynka 6 lat , chłopiec 8 miesięcy.
  27. Iguśka Jestem mamą 3 synów (2009, 2011, 2018) i córeczki (2014).

Ostatnia edycja:
reklama
2. @Halszka_00 - moje prawdziwe imię to Elżbieta.
11 lutego skończyłam 25 lat. Jestem mamą trójki dzieci; Edwarda (04.2013), George'a (09.2014) oraz Elizabeth (02.2018). Obecnie jestem w ciąży bliźniaczej. Mieszkamy w Anglii.

Witamy, na nowym wątku. Na bieżąco będę aktualizować ale napisałam do administratora forum żeby pomógł z tą stroną.
Kto się znajdzie w pierwszym poście może edytować swój post, żeby nie dublowac.

Ja wstałam z bólem głowy Wypiłem dwie kawy, tabletkę i żyję.

Trafiłam i ja...
Możesz mnie dopisać bo nie mogę edytować pierwszego postu chyba tak się nie da... wydaje mi się że sama będziesz musiałam na bieżąco dopisywać.
Heda- Magda lat 37... mam 3córki starsza ma prawie17lat i bliźniaczki 16miesiecy wkrótce powiększy nam się rodzinka o kolejne dziecko/dzieci[emoji6]
Aktualnie mieszkamy w trójmieście ale u nas to się często zmienia.

Witam sie i ja.
Mam dwojki + 3 w drodze corcia 4 lata, syn 10 i fasolka 9tc
Ja mam 33 lata mieszkamy w Irlandii

A teraz chcialam wam za ten magnez podziekowac bo niedosc ze na skurcze pomaga to i zaparcia znikają :blink:

A to witam się i ja :) jestem Karolina, mam 28lat. Mamy trzy córeczki: Łucję (5l) i Julię (5l) oraz Zosię (2l). Obecnie czekamy na synka :)

Póki co na mamy wątek prezentacyjny[emoji6]
U nas dziś piękna pogoda, moje króliczki śpią a ja siedzę w garach. Jak wstana to jedziemy korzystać z lata nad morzem. Moje panny uwielbiają wodę, ale.nie często się z nimi wybieram na plażę. Sama nie ogarniam 2 w wodzie. Czasem lepiej siedzieć w domu jak sobie kłopotu narobić. Morze to żywioł, trzeba koniec do niego szacunek.

reklama
Witam!
Pododawalam Was!

Magnez pomaga, ja w ciąży brałam dużo i byłam spkojniejsza i bez skurczu i nóg i brzucha.

U nas dziś żarówka; duszno. Piję kawy się.

@Heda Morze, to ją to nazywam, że to Twór żywy i trzeba mieć respekt i oczy na okolo głowy. W ostatnich okolicznościach to Mam wrażenie, że moment nieuwagi i nieszczęście gotowe. Nad wodą tak samo.
@Halszka_00 Ja się bardzo zawiodłam na chrzestni u córki. Ja wiem, że nie każdy poczuwa się do obowiązku wynikających z bycia rodzicem chrzestnym ( albo nie wie o tym, że ma obowiązki względem dziecka a nie tylko prezenty) A my bardzo zwracamy na to uwagę. Wiem, czasy są inne...ale ja jednak upieram się na dobrą decyzję. Lepiej wybrać jedną parę czy osobę ale taką, na której będziecie mogli polegać w razie sytuacji x i będą dla dziecka przykładem do naśladowania i obecności w jego życiu nie tylko w.dni chrztu, komunii i ślubu.

Ostatnia edycja:
Do góry