reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Druga ciąża młodziutkiej mamy

Odebrałam wyniki.
HCG + BETA <0,100 mIU/ml

Normy: Kobiety nieciężarne: < 3 (poniżej 3) - czyli JA !! :)
Ale miałam stresa jak odebrałam wyniki...ale wychodzi na to ze w ciąży nie jestem.
Ale brzuch nadal pobolewa na dole .. :(
Ogólnie też czytałam wypowiedzi młodych mam, jak ja, i jestem pełna podziwu że tak sobie radzicie ! :))

Po ciązy to standard, że miesiączka zanika lub jest właśnie co chwila heh. Ojjj ja miałam że po pierwszym dziecku okres jak w zegarku chociaż brałam cerazette a jak zaszłam z Juniorkiem to... 4 tyg po porodzie okres trwał 3 tygodnie ;/

reklama
To i ja się przywitam

Mam 22 latka i 2 córeczki Madzia 5 lat a Hania w lutym skończy 2 i muszę wam powiedzieć że postanowiliśmy starać się o 3 szkraba w głębi serca wierze że będzie to chłopczyk

Ja mam 20 lat , no prawie 21 bo zaraz po nowym roku tj w styczniu skończę 21 i mam 3.5 letnią córkę. Gdyby nie fakt , że rozstałam się niedawno z ojcem dziecka i nie ma szans na uratowanie rodziny na pewno miałabym już drugie - gdyby było okej między nami...a wam zazdroszczę.:-)

Hej ludziki! jestem studentka dzienna i mam dwojke dzieciaczków rok po roku :) snie było zadnych dziekanek podczas narodzin moich dzieci itp. obecnie filip ma dwa olek roczek. i sa super słodziakami jak widze jak starszy braciszek probuje karmic mlodszego albo no nio nio mu robi to az lzy ze szczescia leca. nie jest latwo ale naprawde polecam :) ogromne buziole dla moich rodzicow za wsparcie tj. opieke , dobre slowo , czasem finansowe :* :*

Wow fajnie sie czyta te wszystkie posty ja mam 25 lat i synka piecioletniego wszyscy mi mowia ze na 2 dziecko powinnam poczekac do 30stki jak zrobie jakies studja i znajde stala prace.Na brak pieniedzy nie narzekam mamy z mezem firme budowlana dobrze prosperujaca. Moim zdaniem tak duza roznica wieku mieszy oskarkiem teraz 5 letnim a kolejnym 10 lat bylaby za duza jak myslicie. Decydowac sie w wieku 25 poczekac ze studjami czy kombinowac teraz a pozniej na studja? Normalnie zglupieje... Do tego mieszkamy w szwecji nie mam za wiele kolezanek wiec nawet na kawe nie mialabym z kim chodzic he he smutno mi z dala od znajomych w polsce czasami szukam kolezanek na pogaduchy ma ktoras ochote pogadac?????

jeżeli masz na to pieniądze to nie warto czekać, studia możesz robić w trakcie ;)
No tak ale nie sadzisz ze w trakcie z 2 dzieci bedzie ciezko? Szczegolnie ze to studja 3 letnie platne architekture chce ale znam siebie bede tak znerwicowana ze pewnie bedzie sie to odbijalo na rodzince.Mam 1000 mysli na sekunde za i przeciw.Nie mam pojecia co robic.Wiem ze jak bede w domu choc 3miesiace nic zywcem nie robiac to zglupieje i bede sobie znow wypominala ze zamiast isc na studja to znow w pieluchy poszlam ale z drugiej strony to kilka moich kolezanek ma male baby i normalnie kocham je wszystkie bym im ubranka kupowala pozyczala zabawiala i oskarkowi razniej by bylo jezuuuuu co robic?????

Svensonka... a czemu ty tak panikujesz jakbyś w majty miała narobić(bez urazy ale tak to się czyta;-))?Jeśli już teraz przyjmujesz,że będzie ciężko to daj spokój z drugim dzieckiem.Coś musi być istotniejsze jeśli nie dasz rady z jednym i drugim...albo wóz albo przewóz..pozdrawiam cieplutko:-)

reklama
Witam i ja:-) Mam dwójkę świetnych dzieciaków i jestem na drugim roku studiów zaocznych. Kiedy półtora roku temu decydowaliśmy się na drugie dziecko wiedziałam, że sobie poradzę:tak: Dzieci się świetnie "dogadują" i wcale nie jest ciężko, a studia są dla mnie samą przyjemnością, taką "odskocznią" od kupek, zupek, rozbitych kolan itp:-D

Do góry