reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Druga ciąża młodziutkiej mamy

Przepraszam, że tak wbijam na wątek. Jestem w 15 tygodniu. To moja pierwsza ciąża. Jak to jest z tym brzuszkiem? Kiedy on powinien zacząć rosnąć? U mnie to idzie bardzo ale to bardzo nieśmiało. Czy tak to jest w 15 tyg? Kiedy brzuszek zacznie znacząco rosnąć?

reklama
Gdyby plemnik był uszkodzony to by nie doszło do zapłodnienia przeciez poza tym stosuek przerywany to nie atykoncepcja przynajmniej nie dla wszystkim jednym sie udaje innym nie. Mysle ze puki co nie powinnas sie bac o way rozwojeo malenstwa

i ty masz 20 lat? gorszej glupoty w zyciu nie slyszalam...
"niepelny wytrysk" jaką niby rolę mialby odegrac na zdrowi dziecka? jezeli dochodzi do zaplodnienia to dochodzi i niewazne jaki to byl stosunek i ile nasienia się dostało ... o zdrowiu dziecka decydują rozne rzeczy takie jak Twoje zycie podczas ciazy, genetyka itd.. ale "niepełny wytrysk" ? Źle myśleć nakazuje Ci twa logika, bez dalszego komentarza..

Przepraszam, że się wtrące.. ale tak Was przejrzałam tutaj i nasunęło mi sie jedno pytanie:tak:

Afrodytka Czy z Tobą jest wszystko w porządku?:confused:

Asheara Jak się czujesz? Dawno Cie nie widziałam na głównym..:tak: Jak Damianek?:-p

dziewczyny olejcie tych co glupio pisza i nie na temat....:-)
fallye ja zaszlam z drugim dzieckiem w ciaze 4 miesiace po porodzie pierwszego i tez sie zabezpieczalam wiec nawet nie wiem jakim cudem. tez sie balam i bylam przerazona ale taraz jest dobrze , nigdy w zyciu nie oddalabym mojej Majeczki z wpadki:-) wiem ze trudno ci w to uwierzyc ale bedzie dobrze. mi inne dziewczyny tez tak pisaly a ja nie wierzylam a jednak tak bylo i jest.
a co do reszty co napisalas to troche glupio ci to wyszlo.... nie ma zadnego wplywa czy pelny wytrysk czy z resztek hehe:-D

fallyne - po 1. nie powiedziałam, że jesteś głupia tylko, że gorszej głupoty w życiu nie słyszałam. jest różnica?
po 2. zapytałaś o zdanie, więc odpowiedziałam, że to nie ma wpływu i krótko objaśniłam
po 3. sama najlepiej wiem, co znaczy ciąża z wpadki więc nie myśl , że po Tobie jadę [?] czy nie wiadomo co innego..
po 4. cały sęk był w tym, że chodzi o fakt wiedzy jaką posiadają dzisiejsze młode mamy..
a zresztą, nie będę Cię zanudzać, prawda?

w takim razie całe szczęście, że nie jesteś Adminem...
k thx bye!

Witam.
Mam nadzieje ze mogę do Was dolączyc jestem młodą mamą rocznego Kacperka i jestem w 9 t.c i jestem zalamana bo nie dość ze się zabezpieczalismy to w pazdizerniku chcialam isc na moje wymarzone studia,i znowu muszę o rok przełozyc, w ogole niewiem jak to bedzie bo Kacperek to jest zywe srebro jeszcze dobrze nie chodzi ale jest wszedzie i jest strasznie ruchliwy do tego bardzo zazdrosny o mnie. ogolnie mam tyle wątpliwosci....

witam :)

równiez jestem mama dwojki wspaniałych dzieci. Przed pierwszym porodem bardzo sie bałam, przed drugim było już lepiej. Cieszyłam sie każdym dniem w ciąży, a na poród jechałam spokojna i szczęsliwa, że zaraz zobacze swoje maleństwo.

Myśle, że z drugim dzieckiem jest łatwiej. Wiemy czego mamy sie spodziewac. Wszystkim tym kobieta które nie mogą sie zdecydowac radze nie zwlekac. Dziecko jest najwspanialszym darem ;-)))))

zapraszam na moja strone http://radymamy.blogspot.com
gdzie mozecie doweidziec sie wiele ciekawych informacji o wychowaniu i pielegnacji dziecka ;-)
zapraszam

KaSo

reklama
hej :) jestem tu nowa ale od kilku dni śledzę fora na bb :) z zaangażowaniem czytam również wasze :)jeszcze nie mam dwójki ale jestem młodą mamą mam 17 lat i już mam synka fabianka :) ale planuje już drugie :))

Do góry