reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Afrodytka powiem Ci tak,Ty masz dobre podejście i dobrze,ze tak myślisz,bo sama o sobie decydujesz i wybierasz świadomie moment,który dla Ciebie jest odpowiedni na dziecko.I bardzo dobrze.Jak sama piszesz nawet po studiach może być ciężko o pracę.Ja pracowałam w sklepie z markową bielizną i po pierwsze uwielbiałam tę pracę.A do sklepu przynosiły CV dziewczyny po najróżniejszych studiach,bo nie mogły znaleźć pracy.A i w sklepie jej nie dostawały...Poza tym znam mnóstwo ludzi po studiach,którzy są kompletnymi leserami i obibokami...Nie zawsze ktoś kto skończy studia naprawdę zasługuje na papierek.I nie zawsze ktoś kto na studiach nie był nie jest mądrzejszy od studiującego.Ty się uczysz,bo naprawdę chcesz się uczyć i dobrze.Uwierz tylko,że można myśleć inaczej,żyć inaczej i wcale nie trzeba na tym tracić i mieć źle.
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Teraz najwięcej młodych bezrobotnych to osoby po studiach...a wiecie dlaczego?Bo mają za wysokie wymagania co do pracy.Afrodytka jesteś zaradna i znasz język który studiujesz..pogratulować.Ja mam tylko maturkę bo nie miałam już możliwości studiować,pracuję jako kasjerka w hipermarkecie...ale mam prace na stałe...a moja kuzynka po filozofii i bibliotekoznawstwie w opisie na NK ma takie zdanie od ponad roku"Jestem w trakcie poszukiwania pracy"
hmm tak mnie zastanowił Twój post- ja właśnie jestem po filozofii, a co robię, tego ci nie powiem, bo Ci się przykro zrobi. Jeżeli cię uraziłam- to dobrze, bo ja też poczułam się urażona przez Twoje ograniczone spojrzenie na świat.
I wszystkim na tym forum życzę szerszego spojrzenia na świat- niezależnie od skończonej szkoły
I wszystkim na tym forum życzę szerszego spojrzenia na świat- niezależnie od skończonej szkoły
Afrodytka-trochę za bardzo do przodu jesteś. Ja skończyłam administrację, i nie zauważyłam jak też inne osoby które znam po tym kierunku,ażeby był on bezsensowny.Znam osoby które skończyły politologię i mają się teraz całkiem nieźle. Znam też ludzi "tylko" po maturze,którzy pracują, mają rodziny i nie narzekają. Ty, dzięki "tym latą" spędzonym na studiach nauczyłaś się wiele o sobie, ale napewno nie o poprawnym pisaniu i wypowiadaniu się z szacunkiem o innych.
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Co tak pusto na tym forum!!??
Czyzby młode mamuśki były takie zajęte ??
Czyzby młode mamuśki były takie zajęte ??