reklama
editwil
Zaciekawiona BB
no a ja zaszłam w ciążę w wieku 17 lat. Synek urodził się w sierpniu a od września poszłam do szkoły.Poradziliśmy sobie dzięki mojej mamie, skończyłam szkołe i jakoś to było... Teraz mam 23 lata i 5 miesięczną córe. Nieraz żałuję, że aż tak długo zwlekaliśmy z drugim dzidziusiem...
asiunia18313
Początkująca w BB
Witam! Ja mam 19 i 3miesięczną córeczkę. Usłyszałam wiele razy, że mój facet zmarnował mi życie i za każdym razem, aż się we mnie gotowało ze złości, bo tak naprawdę to ta mała niunia dała mi sens życia i potrzebuję jej tak samo mocno jak ona mnie. Teraz wiem po co żyję i częsciej się uśmiecham nawet po nie przespanej nocy i wiem jedno to nie od wieku zależy to czy jesteśmy dobrymi matkami, tylko od naszego podejścia i oddania tej malutkiej kruszynce.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
ASIUNIA18313 dokładnie myśle tak jak ty dziecko saje mam sens życia czasmi jest cięzko ale warto ...każdy uśmiech dziecka wynagradza nam nieprzespane noce...Ja urodziłam dwojke dzieci w wieku 20 lat ,a rocznikowa 20 i 21,powiem wam że nie żałuje choć mije ciąże były powikłane i dzieciki urodziły się wcześniej ...trochę z nimi przeszłam ale teraz jak na nie patrze to radość mi serce wypełnia!
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Hejoooooo!!!!!!!!!!!!! udało sie wreszcie w marcu 2010 bede drugi raz mama moj sebus bedzie miał twedy 1.5 roku a ja skonczone 21 lat ))) rocznikowo 22 bardzo sie ciesszymy lepiej sobie wymarzyc hnie moglam....i tez teraz "Czekam" na rozne glupie teksty pod naszym adresem mieszkamy na wsi wiec tu kazdy cos dopisze i wyjdzie pewnie niezła historia!!!!!!!!!!! ale ja jestem dumna z mmojej rodzinki ze w tym wieku bede miala dwojke dzieci za 5 lat beda odchowane a ja nadal młoda i piekna (hihi zart) i bede robiła kariere!!!!!!!!!!!!! :* najszczesliwsza mama pod słońcem :************
truskawa10017
Fanka BB :)
Czarnuszka88 gratuluje ciąże to piekna rzecz a gdy juz jest dziecko to jeszcze jest piekniej ale ja bym nie mogla miec teraz następnego dzidziusia bo bym chyba jakigos psycholca dostała:/ teraz ledwo wyrabiam a co dopiero pozniej... A na dodatek jestem juz prawie 3 miesiace po porodzie i niemam miesiaczki a dodam ze nie karmie piersia:/ jeszcze njie robiam testu ale bede robiła i jak wyjda 2 kreski to chyba zemdleje:O Jestem również młoda mam 20 lat ale teraz juz mam cięzko bo wiem jaki jest mój synek cały czas wszystko koło niego się kreci a jeszcze jakby drugie było... A jeszcze ten poród... OMG nie chce znów tego przeżywac a wiec mam dla ciebie szacunek i dla was wszystkich którzy wypowiadacie sie na tym forum i macie 2 dzieci po rzad naprawde podziwiam was bo ja bym naprawde nie dała se rady... Pozdrawiam
asiunia18313
Początkująca w BB
Czarnuszka88, no to gratuluje, też mieszkam na wsi i wiem jacy ludzie potrafią być porąbani ale nimi to nie ma co się przejmować, wkońcu pogadać sobie muszą, inaczej to by z nudów pomarli Truskawka10017 moja malutka też ma prawie trzy, ale moja akurat jest nadzwyczaj spokojna, potrafi nawet godzinkę leżeć i jeść rączki chociaż jeszcze nie dawno musiała być cały czas na rączkach, twoje maleństwo też na pewno wkońcu samo zacznie się sobą zabawiać Pozdawiam!
truskawa10017
asiunia18313 to masz sie fajnie bo mój synuś je rączki tyko jak jest na rączkach oby mu to przeszło bo jak tak dalej pójdzie to bede miała muskuły jak jakas kulturystka spokojne masz dzieciątko bo ja przy moim niestety nic nie potrafie zrobic:/
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
TRUSKAWA- i co dostalas okres???? ropbilas test ??
reklama
truskawa10017
Nie dostałam miesiaczki ale test wyszedł mi negatywnie