bo to taki poetycki styl wrecz,prawie poezja ,ale jak sie nie czyta..tylko twojego maluszka to moze byc trudno
reklama
aga_wozniak
happy mommy... :o)
rawioli Twoje wypowiedzi sa bez ladu i skladu... ja rowniez nie wiem o co Ci chodzi... co chcialas nam przekazac?? moze sprobuj jeszcze raz... troszke jasniej...
Elżbietka
mother of two sons&angel
rawioli moze sprobuj jeszcze raz... troszke jasniej...
i w jednym poście poproszę
bo to taki poetycki styl wrecz,prawie poezja ,ale jak sie nie czyta..tylko twojego maluszka to moze byc trudno
no właśnie nie czytam tylko Twojego maluszka dlatego jest mi trudno cię zrozumieć, lepiej podsumować się nie mogłaś
a jak chciałaś poprawić błąd w swojej wypowiedzi to mogłaś ją edytować a nie pisać kolejnego posta.
A
aggy
Gość
To jakiś koszmarny sen pijanego cukiernika te wypowiedzi, więc się nie czepiajcie;-) Zestresowałyście biedną rawioli i teraz czuje, że musi się tłumaczyć Też nie rozumiem, ale co tam. Gimnastyka umysłu o poranku:-) A myślałam, że niemowlęta trudniej zrozumieć, a jest wręcz przeciwnie
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Witam wszystkich gorąco...śledzę owy wątek od samego początku...
Sama popelnilam sporo błędów w odzywianiu mojego dziecka...teraz ma juz 3 latka...i moge powiedziec, ze ok od roku jestem pewna, że odżywiam go zdrowo...
A tak na marginesie...to znalazłam ciekawy artykuł....bardzo ciekawy...
http://dziecko.onet.pl/1196,6,czego_nalezy_unikac_w_diecie_dziecka,1,arty kuln.html
Sama popelnilam sporo błędów w odzywianiu mojego dziecka...teraz ma juz 3 latka...i moge powiedziec, ze ok od roku jestem pewna, że odżywiam go zdrowo...
A tak na marginesie...to znalazłam ciekawy artykuł....bardzo ciekawy...
http://dziecko.onet.pl/1196,6,czego_nalezy_unikac_w_diecie_dziecka,1,arty kuln.html
reklama
przepraszam Was bardzo za ta stronę...ale poprostu ja przepisze, bez kopiuj -wklej
www.dziecko.onet.pl/1196,6,czego_nalezy_unikac_w_diecie_dziecka,1,artykuln.html
www.dziecko.onet.pl/1196,6,czego_nalezy_unikac_w_diecie_dziecka,1,artykuln.html