Jak to jest z tym dopajaniem, czy można podawać dziecku, które jest karmione mm dodatkowo wodę, zanim osiągnie 4 miesiące?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przy mm powinno sie dopajaćJak to jest z tym dopajaniem, czy można podawać dziecku, które jest karmione mlekiem mm dodatkowo wodę zanim osiągnie 4 miesiące?
Hahaha dobre. Właśnie ona mi tak powiedziała że nie wierzy że takie dziecko nie musi nic pić. Z drugiej strony ma dziewięcioro dzieci i żadnemu nic się nie stało ale czy to faktycznie potrzebne?Majka moja teściowa też mówi dlaczego on nie chce pić. Daj mu coś do picia. Sama pierś nie wystarxzy. Ale u mnie młody pomaga bo on żadnej butelki nie toleruje. A jeśli już się uda coś mu dam to albo moje ściągnięte mleko albo wodę.
Powiedz że masz wystarczająco słodkie mleczko i nie potrzeba Niunce więcej słodyczy a jak nie wierzy tp.mlzesz dac jej spróbować [emoji23] na pewno ja wmuruje [emoji23]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom