reklama
Ja tez jestem team termos nie rozumiem filozofii podgrzewaczaJa gotowałam wodę "na zapas" i wlewałam do termosu. Dzięki temu: a) zawsze miałam ciepłą wodę pod ręką b) woda zdążyła odstać
jasani
Fanka BB :)
A czego tu nie rozumieć? Jak dla mnie to super urządzenie. W termosie zawsze woda albo za gorąca albo za zimna. A w podgrzewaczu zawsze taka sama.Ja tez jestem team termos nie rozumiem filozofii podgrzewacza
marta18691
Ja zawsze miałam filtrowana wodęCześć dziewczyny
Moja córka jutro kończy 4 miesiące, karmiona jest mlekiem Bebilon Pronutra Advance. Zawsze używałam do przygotowania przegotowanej wody kranowej, jednak dzisiaj zauważyłam że jest ona jakaś mętna. Jaką wodę butelkową polecacie do przygotowywania mleka? Czy trzeba ją dodatkowo gotować, czy wystarczy podgrzać do odpowiedniej temperatury?
Chce_byc_mama_wielu
Ja najpierw korystalam z przegotowanej wody albo babydream z rosmana, na noc wode w podgrzewaczu trzymalam. Jak corka miala juz kilka miesiecy to wykorzystywalam tez wode butelkowana, ale zrodlana lub filtrowana. Córka ma 2.5 roku i unikam dawania jej do picia kranowy nieprzegotowanej. Chociaz np w kapieli sie napije sama a wody z butelki czy tam kartonika nie przegotowywalam.
Chce_byc_mama_wielu
Ja bardzo dlugo korzystałam z podgrzewacza. Teraz po porodzie tez zamierzam używać. Probowalam z termosem , ale cos mi nie wychodzilo, potem termos rozwalilam niechcącyA czego tu nie rozumieć? Jak dla mnie to super urządzenie. W termosie zawsze woda albo za gorąca albo za zimna. A w podgrzewaczu zawsze taka sama.
Nie, dzięki termosowi mogę zrobić SZYBKO mleko z odpowiednią temperaturą dla mojego dziecka. Podgrzewacz to strata czasu. I prądu, jesli ktos jest eko.A czego tu nie rozumieć? Jak dla mnie to super urządzenie. W termosie zawsze woda albo za gorąca albo za zimna. A w podgrzewaczu zawsze taka sama.
angeliskax
Moderator
Ale to Twoje zdanie są osoby, którym podgrzewacz pasuje. Ja używam podgrzewacza normalnie, a jak wychodze to wodę mam w termosie. Obie opcje mi odpowiadają.Nie, dzięki termosowi mogę zrobić SZYBKO mleko z odpowiednią temperaturą dla mojego dziecka. Podgrzewacz to strata czasu. I prądu, jesli ktos jest eko.
jasani
Ale to jest tylko Twoje zdanie. Ja zapytałam czego tu nie rozumiesz. Możesz to rowinąć? W termosie na dłuższą metę woda też stygnie zwłaszcza jak mieszasz ją z zimną. Więc w czym podrzewacz jest gorszy poza jedzeniem prądu?Nie, dzięki termosowi mogę zrobić SZYBKO mleko z odpowiednią temperaturą dla mojego dziecka. Podgrzewacz to strata czasu. I prądu, jesli ktos jest eko.
reklama
@angeliskax @jasani nie twierdzę że to zdanie kogos innego lub kogos jeszcze.
W kazdej wypowiedzi trzeba podkreślać JA UWAŻAM czy TO TYLKO MOJA OPINIA?
W kazdej wypowiedzi trzeba podkreślać JA UWAŻAM czy TO TYLKO MOJA OPINIA?