reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe :(

Współczuje tych mdłości i wymiotów.
A macie moze wdęcia?Ja rano jestem płaska a na wieczór brzuch mi dosłownie pecznieje,jest wielki i twardy aż mi ciężko oddychać,podobno nie ma na to rady tylko dieta hhmmm
Ja ostatnio faza na kakao :-)

reklama
Ja ogólnie nie narzekam na dolegliwości ciążowe (może dlatego, że wogóle nie miałam mdłości) ... jedyne co mi ostatnio doskwiera to lekkie bóle kręgosłupa i zatkany nos (głównie wieczorem, chociaż wogóle nie mam kataru)

A ja mam jedna dolegliwosc ciazowa!!! :crazy: Nazywaja sie placki ziemniaczane!!! :rofl2::-D:-D:-D;-)bez ktorych nie moge sie obejsc !!!

Witajcie!Mam małe pytanko,czy miałyście może kiedyś tak że test ciążowy przed planowaną miesiączką wyszedł negatywnie a po terminie planowanej miesiączki był pozytywny??Zrobiłam test tydzień po stosunku i był negatywny a okres powinnam mieć 3 kwietnia!:-)

Witajcie!Mam małe pytanko,czy miałyście może kiedyś tak że test ciążowy przed planowaną miesiączką wyszedł negatywnie a po terminie planowanej miesiączki był pozytywny??Zrobiłam test tydzień po stosunku i był negatywny a okres powinnam mieć 3 kwietnia!:-)

Jesli robilas test tydzien po stosunku to stanowczo za wczesnie , jesli masz miec @ 3 kwietnia to dobry test powinien teraz pokazac czy jestes w ciazy czy nie , a jak chcesz byc bardziej pewna to badanie krwi jest najlepsze .

A mogę zrobić test wieczorem czy lepiej z rana??
Ostatnio właśnie jak robiłam test to tak się najadłam że nie miałam siły chodzić i jak zrobiłam test to wyszedł negatywny!

z rana, na tescie jest wszystko napisane... testy robi sie w dniu przewidywanej miesiaczki, mi nic nie wyszło... druga blada kreseczka pojawiła sie u mnie na tescie dopiero tydzień po spodziewanej miesiaczce... powodzenia!

Mi wyszedł pozytywny test (ale z bardzo blada kreseczką) w 28dc. Cykle miałam bardzo nie regularne raz co 25 raz co 31 dni. Tydzień po stosunku to zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj do 3 kwietnia przeciez to juz nie długo.;-)

Cześć!Mam maly problem!
19 marca kochalam sie z chlopakim i doszlismy w tej samej
chwili (mam na mysli ze on doszedl we mnie)
po zakonczeniu zostalismy w pozycji lezacej
na okolo 3-4 minuty(on wciaz byl we mnie)!
Malo tego 10 dni przed stosunkiem
skonczyl mi sie okres
(8 marca sie skonczyl a 19 sie kochalismy)
wychodzi na to ze mialam dni plodne!
Z tego co wyczytalam w internecie to podczas
orgazmu kobieta ma wieksze szanse na ciaze,
nie ukrywam tego ze chciala bym dziecko:)
Nastepnego dnia po wszystkim mialam
dziwne bole prawego jajnika...
Dziewczyny w il procentach moge byc w ciazy????
????????????

reklama
No do 3 kwietnia już nie długo ale już doczekać się nie mogę:-)
Trzymajcie za mnie kciuki,napisze wam jaki wyjdzie test 3 kwietnia:-)
Dziękuje wam:***:*:*:*
Jesteście Kochane:-)

Do góry