reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe :(

Dziewczyny, Mamuśki- może tak miałyście lub macie.
Kolana mi siadają, każde przykucnięcie czy wstanie z kolan powoduje ból kolan, do tego problem z łekotką mam (stara kontuzja)
Może macie jakiś "domowy" sposób na złagodzenie tych dolegliwości, przed ciążą łykałam olej z rekina czy coś w tym stylu więc trochę "smarowidła" w kolanach było, no ale teraz nie wiem:confused:
Z dnia na dzień jest koszmarniej:baffled: przecież nie będę tylko siedziała czy leżała.

enka75 niestety mam ten sam problem... ale trudno go nie miec skoro mam juz 27kg na plusie....wkoncu kolana tez maja swoje granice wytrzymalosci;-)
Ja stosuje takie opaski sciagajace dla sportowcow i sytaram sie nie kucac bo pozniej bardzo trudno jest sie podniesc. Raczej odradzam masci...mysle ze moga przenikac do lozyska ( ale pewna nie jestem);-)

reklama
Dziekuję Dziewczyny za porady- czasami czuję się jak bym miała 100 lat z tymi kolanami :-)
a co do zgagi to mnie od czasu do czasu męczy teraz trochę mniej bo i odrobinę brzuch opadł więc już tak nie uciska. Natomiast jeśli chodzi o styl chodzenia to wyglądam zabawnie, jak pingwinica :-D kołyszę się i chodzę na rozszerzonych nogach hahaha sama gracja i wdzięk

Do góry