reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy ciążowe

Okres mial byc wczoraj. Dalej go nie widze :) i oby tak zostalo.
Mozecie mi doradzic czy lepiej poczekac do jutrzejszego poranka.. czy moge nawet dzis wieczorem zrobic test?
Różnie to bywa, ja zrobiłam w 24 dniu cyklu przy 23dniowych, czyli jeden dzień spóźnienia po południu, czułość 10, i już wyszła taka kreska. Nie ma reguły bo betaHCG różnie rośnie, może być ciut za niska w popołudniowym moczu. Ja nie wytrzymałam do rana 🙈

Załączniki

• DFC0D135-9334-4AD8-9AEC-51E37B66CF78.jpeg
    DFC0D135-9334-4AD8-9AEC-51E37B66CF78.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Różnie to bywa, ja zrobiłam w 24 dniu cyklu przy 23dniowych, czyli jeden dzień spóźnienia po południu, czułość 10, i już wyszła taka kreska. Nie ma reguły bo betaHCG różnie rośnie, może być ciut za niska w popołudniowym moczu. Ja nie wytrzymałam do rana 🙈
No wlasnie ja juz caly dzien o tym mysle i co chwile latam do lazienki czy czasami nie przyszedl mi okres. Czasami wraca mi te klucie w jajnikach... raz z prawij.. raz z lewej. I tak pod strachem siedze caly dzien. 😅

No wlasnie ja juz caly dzien o tym mysle i co chwile latam do lazienki czy czasami nie przyszedl mi okres. Czadami wraca mi te klucie w jajnikach... raz z prawij.. raz z lewej. I tak pod strachem siedze caly dzien. 😅
To rób 🤷‍♀️ Ja już dzień przed co chwila biegałam do łazienki bo naprawdę czułam że za chwilę dostanę okres 🙈

Jak masz w domu 2 testy ,to rób jeden już ,i nie trzymaj nas w niepewności ha ha , ja tak samo ciągle do wc biegałem, bo czuła że dostałam @ a tu nic ,tylko sluz ,i kłucie jajnikow ,jak u Ciebie raz jednego raz drugiego, czasem jak strzyklo to się nie mogłam wyprostować, i nie wiedzialam o co chodzi, bo nigdy tak nie miałam

reklama
Do góry