Witam, jestem na tym forum pierwszy raz, alr proszę o odpowiedź i zrozumienie bo na innym forum dostałam tylko odpowiedzi typu "idź do lekarza albo zrób test" luz "nie jestem wróżką", chodzi mi konkretnie o to, że mój cykl trwa 21dni, 1 kwietnia powinnam dostać miesiączkę, a jej ani widu ani słychu MAło tego ok. 18 marca odbyliśmy z moim Miśkiem stosunek, test zrobiłam 1 kwietnia ale wyszedł negatywny, mało tego męczą mnie mdłości, zwłaszcza rano przed śniadaniem i wieczorem.. Jem znacznie mniej niż zwykle, a jeść uwielbiam, tylko teraz nie mam kompletnie ochoty.. Fajeczki paliłam, a teraz przeszkadza mi nawet jak ktoś pali, poczekam jeszcze z tydzień przed zrobieniem testu ponownie, ale powiedzcie mi Dziewczyny, czy to może być ciąża? Tak bardzo chcielibyśmy maleństwa... Bardzo proszę o odpowiedzi Do ginekologa i tak się zarejestrowałam, ale dopiero na drugą połowę maja.
P.S. Słyszałam że w szpitalach też mogą mi wykonać badanie ginekologiczne i usg na kasę chorych.. to prawda?
W Was moja nadzieja na dowiedzenie się czegokolwiek. Przesyłam moc wiosennych pozdrowień
P.S. Słyszałam że w szpitalach też mogą mi wykonać badanie ginekologiczne i usg na kasę chorych.. to prawda?
W Was moja nadzieja na dowiedzenie się czegokolwiek. Przesyłam moc wiosennych pozdrowień