reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
Blondi - ja za ten Procto - Glyvenol zapłaciłam 40 zł około, a tam jest tylko 10 czopków:( Wiec starczają na 5 dni, jesli aplikujesz 2 x dziennie. Ale zauważyłam poprawę, nie wiem, moze to tylko chwilowe, ale na razie nie leciała mi krew. Zobaczymy co dalej będzie...Poza tym któraś z dziewczyn mówiła, ze stosuje Hemorol, on jest duzo tańszy około 10 zł kosztuje, ale farmaceutka nie chciała mi go sprzedać, wiec nie kupiłam w ostateczności. Póki co poczekam jeszcze, i jak sie historia powtórzy, to zakupię chyba te czopki procto.

A dlaczego nie chciała Ci go sprzedać? Ze wzgledu na ciążę? Ja krwawien nie mam jak narazie, ale tez zatwardzeń nie mam bo od początku ciązy mase warzyw i owoców jem, ale to nie zmienia faktu, że muszę wkładać palcami po wypróznieniu :-/

Właśnie ze względu na ciąże nie chciała mi sprzedac. W sumie nie wiem czemu...one sa podobno ziołowe. Generalnie u mnie był inny objaw niz u Ciebie, bo mnie żyły nie wychodzą, tylko pojawiło sie krwawienie, ale lekarz powiedział mi, ze to pewnie przez żylaki. A Ty stosujesz coś?

Dziewczyny czy Wy macie siare??albo w ogole cos wam z piersi leci?? bo ja nic nie mam...i nie wiem czy to normalne...czy to moze oznaczac ze nie bede miała pokarmu czy to nie ma zwiazku??
w ogole moje piersi niewiele sie zminily....mój M. mowi ze usrosly...mi sie wydaje że może tylko troszke urosly moze jeden rozmiar...zalezy ktory stanik sprzed ciazy przymierze...

mi raz na jakis czas leci.. a kolezance nic nie lecialo a pokarmu ma tyle ze w nocy budzi sie cała w mleku:)wiec spokojnie, niektórym leci niektórym nie.. nie ma to znaczenia na laktacje w trakcie karmienia..

reklama
Mnie leci, jak ścisnę pierś, sama z siebie nie, a moja koleżanka na przykład już miesiąc przed porodem nosiła wkładki laktacyjne, ale jak to się przełoży na karmienie, to się okaże :)

Do góry