reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

u mnie tez leci jak scisne piers i czasem budze sie rano i na pizamce mam dwa mokre kolka na piersiach jak niechcacy przycisne w nocy:-) ale to nie ma znaczenia czy juz jest czy nie, po porodzie sie zacznie:):):)

reklama
JA mam jeszcze sucho , ale po przeczytaniu postu KLAUDOS to jestem dobrej mysli ze mimo wszystko pokarm jeszcze moze do mnie przyjsc i mile mnie zaskoczyc :-)

Hurra ja wczoraj scinełam brodawke i bylo pare mini mini kropelek:-) jakos mi tak lepiej :-) zyby tylko byl pokarm po porodzie:-)

Dziewczyny czy Wy macie siare??albo w ogole cos wam z piersi leci?? bo ja nic nie mam...i nie wiem czy to normalne...czy to moze oznaczac ze nie bede miała pokarmu czy to nie ma zwiazku??
w ogole moje piersi niewiele sie zminily....mój M. mowi ze usrosly...mi sie wydaje że może tylko troszke urosly moze jeden rozmiar...zalezy ktory stanik sprzed ciazy przymierze...

no ja mam identycznie, biust zwiększył sie tylko o 1 rozmiar , i juz wiecej żadnych zmian nie zauwazyłam, juz nawet mnie nie bolą, żadnej siary nic..

Byłam dzis u ginki z USG wychodzi że mam juz 38 tydzien , mała waży 3 kg, coś czuje ze nie dociągne do stycznia

reklama
dziewczyny ja tez mam termon na styczen nie udzialalam sie na tym forum ale mam nadzieje ze odpowiecie;-)
Czy robilyscie badz bedziecie robic badania na pociarkowca w ciazy? Robi się je pod koniec ciazy 35-37 tydzien?

Do góry