ewka 8484
Bardzo bardzo mi przykro, musi być Tobie teraz bardzo ciężko,. Najważniejsze teraz jest to, aby udało sie wyjsc z tego wszystkiego bez szwanku dla prawego jajowodu...
Życze Ci ... abys doczekała sie tego szczesliwego dnia i była mamusią !
paramore - świetnie, ze widziałaś pecherzyk i zarodek, mamy ten sam termin porodu - 12 stycznia
ja tez uwazam , ze mialam owulacje póxniej... trzymam kciuki aby zabiło serduszko..
co do mojej biegunki - juz drugi dzien mi sie utrzymuje, juz od 4 dni jestem na scislej diecie i wiele nie pomoglo, bylam dzis u lekarza dostalam nifuroksazyd, mam nadzieje ze mi pomoze
agnessenes - bardzo dobra wiadomosc - jak ja ci zazdroszcze twojego widoku , zarodek prawie 1 cm i bijace serduszko , gratuluje
Asia - moje wspolczucia, wyobrazam sobie sobie przechodzisz... tez wymiotuje, i mam mdłosci praktycznie na okrągło
Dziewczynki
Byłam dzis u ginki - nie zabardzo sie jednak ciesze, zrobiła mi USG przez brzuch - był pecherzyk, ale pusty..brak echa zarodka - jestem w 5 - 6 tygodniu wg usg, nie uwazacie ze juz powinien byc zarodek? Mam isc do kontoroli za 2 - 3 tygodnie dopiero - masakra...