reklama
nikita33
Fan(ka)
Nie jest mega ciężko. Każda dieta wymaga jakichś wyrzeczeń, ale przy tej - myślałam, że będzie gorzej. Tak naprawdę ciężko jest zacząć, pierwsze dni są najgorsze, potem już z górki, no i na początku chudniesz szybko, a to jest bardzo mobilizujące.
pozdrawiam
nikita
pozdrawiam
nikita
yenefer
Fanka BB :)
da się wytrzymać - w necie znajdziesz full ciekawych przepisów i możesz się nimi wspomagać. Jak będziesz miała kryzys to upieczesz coś słodkiego i jesz bez wyrzutów sumienia. Powodzenia!
Witam. I ja dukam juz od 4 dni :-) zaczelam w sobote a juz mam 2,5 kg mniej :-) ale widze ze ja chyba mam najwiecej do zrzucenia roztylam sie strasznie :-( ale niedlugo bede juz tak wygladala jak przed ciaza i to bardzo mnie mobilizuje...
dwa pierwsze dni byly najgorsze ale teraz juz jest ok. Zamierzam uderzeniowke stosowac przez 7 dni, ale czy mi sie to uda to nie wiem bo bardzo brakuje mi warzywek... wczoraj mialam chyba jakis spadek cukru bo spac mi sie ciagle chcialo oslabiona bylam ale wypilam szklanke coli light i wszystko wrocilo do normy
mam nadzieje ze rozkreci sie troszke watek bo takie wspieranie bardzo duzo daje, tym bardziej ze tyle pokus wokolo :-)
dwa pierwsze dni byly najgorsze ale teraz juz jest ok. Zamierzam uderzeniowke stosowac przez 7 dni, ale czy mi sie to uda to nie wiem bo bardzo brakuje mi warzywek... wczoraj mialam chyba jakis spadek cukru bo spac mi sie ciagle chcialo oslabiona bylam ale wypilam szklanke coli light i wszystko wrocilo do normy
mam nadzieje ze rozkreci sie troszke watek bo takie wspieranie bardzo duzo daje, tym bardziej ze tyle pokus wokolo :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja dałam rade 8 dni i było -3kg i sie poddałam bo za mało zjechałam tak mi się wydaje. Teraz jem wszystko ale 3mam się tego co Dukan pisze odnosnie zakazanych rzeczy
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A ja melduję że nadal jestem na diecie i już jestem jakieś 10 kg na minusie. Ubrania porobiły się luźne a obojczyki zaczęły być widoczne ale ja się z tym dobrze czuję
reklama
Podziel się: