reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
hej Beata
ja teraz mam II Faze,,,zeszlo mi 4kg.....teraz walcze o jeszcze 4kg..ale juz ciezej...
ja jade 1/1...
a u ciebie jak.....
ja teraz mam II Faze,,,zeszlo mi 4kg.....teraz walcze o jeszcze 4kg..ale juz ciezej...
ja jade 1/1...
a u ciebie jak.....
lulka97
Aktywna w BB
A ja właśnie przeczytałam kolejną książkę Dukana. Mężczyźni wolą kągłości. I zgadzam się z autorem- kobieta nie może być za chuda; ma mieć kobiece kształty, a nie wieszakowate. Życzę sukcesów w gubieniu kilogramów i nie zapominajcie, że na kości to i pies nie poleci
Stosowałam kiedyś w/w dietę i przez pierwsze dwa tygodnie schudłam około 3 kg. Serdecznie ją polecam, ale trzeba wiedzieć o niej jak najwięcej żeby nie zrobić sobie krzywdy. Np trzeba dużo wody pić gdyż jest to dieta strasznie ciężkostrawna, i mało urozmaicona. Stosując wszystkie znane zasady można naprawdę szybko schudnąć.
reklama
Natasza1985
Początkująca w BB
Okey tylko uważaj na nerki, jak zauważysz jakieś niepokojące sygnały typu bolące nerki lub zabarwiony mocz to przerwij. Bo dieta bogata w samo białko zakwasza organizm i nerki nie potrafią sobie z tym poradzić, możesz mieć później problemy
Podziel się: