reklama
nikita33
Fan(ka)
Krewetko, 1,5 kilo w 6 dni to wcale nie jest źle, to chyba tak akurat, bo zbyt gwałtowne chudnięcie też chyba nie jest takie dobre dla organizmu, a pomyśl, w takim tempie w ciągu miesiąca masz już jakieś 6 kilo mniej....:-).
yenefer, to masz kobieto problem. Takie wesele, to dopiero wyzwanie. Ja bym chyba po prostu nie jadła, oczywiście z wyjątkiem tego, co mogę, no bo jak się pojawi kurczaczek na stole, to przecież możesz zjeść, bez dodatków, no i jak zdejmiesz skórkę, hihi, wiem, to brzmi okropnie w kontekście weselnej wyżerki....
pozdrawiam
nikita
yenefer, to masz kobieto problem. Takie wesele, to dopiero wyzwanie. Ja bym chyba po prostu nie jadła, oczywiście z wyjątkiem tego, co mogę, no bo jak się pojawi kurczaczek na stole, to przecież możesz zjeść, bez dodatków, no i jak zdejmiesz skórkę, hihi, wiem, to brzmi okropnie w kontekście weselnej wyżerki....
pozdrawiam
nikita
yenefer
Fanka BB :)
nikita33 powiem ci że czuje w kościach porażkę:-) Najwyżej znów zacznę od uderzeniówki.....
Weroniczka
Klub grudniówek'07
yenefer dasz radę kochana. Ja walczę ze sobą bardzo bo przecież rodzinie muszę gotować. A wiadomo że robię dla nich pyszności jakie do tej pory jadłam ( np. wczoraj robiłam na kolację deser z kaszy manny z truskawkami ) i udaje mi się nawet ich nie próbować. Tylko czasami mam ogromną chęc podjeść ale daję rady. U mnie to już trzeci tydzień diety i jest dobrze. Spodnie już nie cisną. Ba, nawet zaczynają być troszkę luźne Oby mi się udało.
yenefer
Ja już miesiąc dukam. Na razie mam 8kg do tyłu i jestem bardzo zadowolona. Zachciało mi się być laską to muszę się pomęczyć
nikita33
Fan(ka)
yenefer, ja też dukam prawie miesiąc, ale do 8 kilo to mi daleko, na razie spadło mi 5 i też jestem zadowolona. Kobieto, z takim sukcesem już, to chyba żadne wesele Cię nie ruszy, a jak Ci się wola osłabi na widok jakiejś potrawy, to popatrz sobie na jakąs chudą laskę i pomyśl sobie, że niedługo będziesz taka jak ona, to Ci się odechce smakołyków...;-). Nic tak nie motywuje, jak widok innej, szczupłej kobiety, hihi. Powodzenia. A jakby co, to zawsze można zacząć znów od uderzeniowej, tylko kurczę, szkoda męczyć się od nowa...
pozdrówka
nikita
pozdrówka
nikita
yenefer
oj tak - wiesz jak się najlepiej motywować? Znaleźć na forum o dietach zdjęcie jakiegoś byłego grubasa. Te zdjecia sprzed i po robią na mnie piorunujące wrażenie Od razu przychodzi otrzeźwienie jak mam ochotę zgrzeszyć.
Wiesz 8 kg niby dużo ale ja urodziłam bliźnięta i chyba podwójnie nadmiaru kilogramów mi zostało
Wiesz 8 kg niby dużo ale ja urodziłam bliźnięta i chyba podwójnie nadmiaru kilogramów mi zostało
Hej dziewczyny...
Ja właśnie dziś rozpoczęłam tę dietę, słyszałam o niej dużo dobrego, tak więc próbuję i ja. Mam do zrzucenia 16kg trzymajcie kciuki.
dziś nie było źle jaja, ryby, kurczak - całkiem sporo tego i smacznie :-)
Ja właśnie dziś rozpoczęłam tę dietę, słyszałam o niej dużo dobrego, tak więc próbuję i ja. Mam do zrzucenia 16kg trzymajcie kciuki.
dziś nie było źle jaja, ryby, kurczak - całkiem sporo tego i smacznie :-)
yenefer
hej kasik, trzymam kciuki - na początku wszystko smakuje, potem to już rośnie w gębie Mimo wszystko da się przezyć!
reklama
monisia1979
Hej!!!
Też stosowałam tą dietę,bo słyszałam o niej wiele dobrego,ale niestety nie wytrzymałam.
Moje łakomstwo zwyciężyło .
Ale trzymam kciuki za Was i efekty .
Też stosowałam tą dietę,bo słyszałam o niej wiele dobrego,ale niestety nie wytrzymałam.
Moje łakomstwo zwyciężyło .
Ale trzymam kciuki za Was i efekty .
Podziel się: