Weroniczka
Klub grudniówek'07
Od 6 tyg. jestem na diecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, te z Warszawy, napiszcie proszę, gdzie kupić słodzik, ale taki do pieczenia, nie do napojów, bo taki mam. Chodza za mną bezy, tak sobie myślę, że mogłabym upiec ze słodzikiem zamiast cukru i się zajadać bez wyrzutów sumienia. Ale nigdzie nie trafiłam na słodzik do wypieków. W dukanowych przepisach też jest dużo takich rzeczy do pieczenia.... help! A tak wogóle, to ja już w trzecim etapie jestem. I jest dobrze, straciłam siedem kilo i wystarczy, czuję się świetnie, a jak schudłam to przyszła mi też ochota na ćwiczenia fizyczne, bardziej intensywne. Jest dobrze, tylko te bezy...... chodzą za mną noc i dzień..;-).
pozdrówka
nikita