ramari
Fanka BB :)
ironia z oleju raczej nie, ale z tego co mi wiadomo w sosie własnym jak najbardziej tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam się do pytaniaCzy wszystkie strączkowe wzdymają.. ? mam taką oooogromną ochotę na fasolkę szparagową....
Chyba coś w tym jest - ja głupia zjadłam dziś przed południem banana, a po bananach często pobolewał mnie żołądek, ale miałam taką ochotę że przezwyciężyła ona zdrowy rozsądek - efekt był taki że przeczyściło mnie masakrycznie, żołądek to myślałam że mi rozerwie i że umrę z bólu a po południu i Maja zaczęła się prężyć, puszczać bąki i sadzić kleksy non stop... tak więc bananom mówię stanowcze nie!Wydaje mi sie jednak, ze dzieci sa jak ich mamy, jezeli Ty masz delikatny zoladek lub alergie pokarmowe no to musisz uwazac.
Dołączam się do pytania
Mama wczoraj przyniosła całą siatkę młodej fasolki szparagowej i zastanawiam się czy mogę ją jutro ugotowaną zjeść do obiadu??
A wiecie czy można jeść dżemy???
Ja słyszałam że nie powinno się jeść dżemów z owoców pestkowych, a jak jest z truskawkowym? Ja go uwielbiam i w szpitalu tez dawali na oddziale, ale póki nie dostanę na niego zielonego światła to nie będę ryzykować, nie chcę żeby powtorzyła się sytuacja z bananem...