reklama
Doxa
Fanka BB :)
Teddy pisze:bo ja niedługo umre na tych pieprzonych ziemniakach z masłem ew. krupniku...
Teddy ty nic poza tym nie jadasz?
Teddy
Październikowa mać
nieee no, jadam... ale nie ma sie czym chwalić...
śniadania i kolacje to na ogół bułki z drobiową wedliną lub żółtym serem... czasami jajka lub gotowana rybka...
na obiady właśnie ziemniaki... gotowany kurczak (lub smażony bez tłuszczu i panierki), marchewka, szpinak, buraczki... ze 3 garunki zup...
z owoców jabłka i banany...
no i masa drożdżówek... jedyne co mi z tego wszystkiego smakuje...
a poza tym cokolwiek bym innego nie spróbowała to jakieś sensacje brzuszkowe, a od wczoraj uczulenie...
śniadania i kolacje to na ogół bułki z drobiową wedliną lub żółtym serem... czasami jajka lub gotowana rybka...
na obiady właśnie ziemniaki... gotowany kurczak (lub smażony bez tłuszczu i panierki), marchewka, szpinak, buraczki... ze 3 garunki zup...
z owoców jabłka i banany...
no i masa drożdżówek... jedyne co mi z tego wszystkiego smakuje...
a poza tym cokolwiek bym innego nie spróbowała to jakieś sensacje brzuszkowe, a od wczoraj uczulenie...
Jolik
Nieźle zakręcona mama
A ja dzisiaj na spacerku zaszalałam :-) kupiłam takie malutkie pączusie (ok.15 szt) i spałaszowałam je wszystkie nie robiąc żadnej przerwy hihihi, nie macie pojęcia jak ja uwielbiam pączki !!!! Mam tylko nadzieję, że Tymuś te je polubi ...zobaczymy jutro ??
reklama
Orzech
Fanka BB :)
no to ja mam szczescie, codziennie jem jogurt z platkami - to moj zapychacz
a w ogole to mam apetyt zupelnie nieporownywalny do tego w ciazy, po prostu wilczy, ja nie wiem jak to sie dzieje, ze mi jeszcze te gramy spadaja, ja nigdy w zyciu tyle nie jadlam - czy Wy tez jecie wiecej niz w ciazy??
a w ogole to mam apetyt zupelnie nieporownywalny do tego w ciazy, po prostu wilczy, ja nie wiem jak to sie dzieje, ze mi jeszcze te gramy spadaja, ja nigdy w zyciu tyle nie jadlam - czy Wy tez jecie wiecej niz w ciazy??