reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta karmiących mam

Dziewczyny a czy przy tej alergii na nabiał to musi być wysypka i bóle brzuszka?
Bo mojemu Tomkowi strasznie jeżdzi po jelitkach...czasem to jest tak głośne że szok:szok:
No i jakiś czas miał dziwną kupę:baffled:

Każde dziecko inaczej reaguje, u Piotrusia tez jedziło po jelitkach i miał wysypke na brzuszku a np Antos nie miał innych objawów tylko szorstkie policzki.

reklama
Tak,tak, każdy maluszek ma inne objawy alergii na mleko,
Igor miał straszną wysypkę w drugim tygodniu, tak że go do szpitala chcieli zabrać,
Miłosz tylko straszne bóle brzuszka ,
a Maja na razie ma tylko sapkę.
Póki co mleko krowie zamieniam na kozie( ble... ale czego nie robi się:tak: dla dzidziusia)- w miarę dobrze smakuje z kawą zbożową

Ale ze mnie wyrodna matka. Właśnie wzięłam 3 łyczki piwa, jadłam już bigos, brukselkę, brokuły nagminnie, czekoladę, orzechy i inne zakazane rzeczy.

Ja też właściwie wszystko jem(miód, orzechy, owoce,mleko,. Co prawda codzienie po jednej -dwie nowe rzeczy, ale właściwie wszystko. No i oczywiście jem wszystko tylko dlatego, że mały nie ma objawów alergii.

a mojej malej co jedne krostki poznikaja to sie pojawiaja nowe i nie moge obczaic po czym tak ma ...

powiedzcie mi co z zupa pomidorowa ?? bo mam smaka ze hoho !!!ale troche sie boje bo pomidory tez ponoc uczulaja!!

reklama
Do góry