zazdroszcze tez bym chciała chociaz jeden dzien tak sobie pofolgowac lodówka pełna smakołykow a ja na diecie najgorzej bylo w wigilie bo uwielbiam takie jedzonko
w dodatku dołuje mnie fakt ze staram sie jak moge a to nie przynosi efektu i Alanwk cierpi
przeraża mnie dzisiejsza noc
aha daje małemu infakol ale sama nie wiem czy mu pomaga
powiedzczie mi czy takie kolki mijaja czy on juz tak bedzie miał do 3 miesiaca zycia:-(
Ola kochana mojemu Patrykowi wogole infakol nie pomagal tak samo espumisan ,boze co my naszukalismy sie odpowiednich lekow aby w miare ulzyc malemu !
Pomagal tak naprawde tylko bobotic i tez teraz uzywam go z Filipkiem ,powiem tak pomaga ,maly popierdzi bez wysilku i zasypia ,Nie podaje herbatki z kopru wloskiego bo mi lekarka powiedziala ze to tylko wzmaga gazy.Kupilismy herbatke z Hipa wspomagajaca trawienie i powiem ci ze jakos Filipek Bardzo lagodnie przechodzi ! I wiem ze krople pomagaja mu bo wczoraj bylismy caly dzien u Jarka rodzicow i nie wizielismy kropli no i maly troche dal popalic ! A dzis lecimy na kropelkach i Filipek spi sobie popierdujac
slyszalam ze rewelacyjnymi kropelkiami sa Sab simplex - jednak w zadnej aptece\ w polsce nie mozna go niby dostac ,ja znalazlam go w aptece internetowej i jak bedzie trzeba zamowie !
Ale zapewne to zalezy od organizmu dziecka czy krople i jakie bede pomocne !
Ostatnia edycja: