Moja Emi chodzi do przedszkola z wykladowym francuskim, ale to chyba nie liczy sie jako zajecia dodatkowe bo mieszkamy we Francji. Jednak jak najbardziej jestem za uczeniem dodatkowego jezyka od najmlodszych lat, wiec nawet jak mieszkalabym w Polsce to zapisalabym na jakis jezyk Inne zajecia tez kusze i warto zapisac malucha jeszcze na cos, byle mu sie podobalo i nie za duzo tego bylo;-) Ja mysle jeszcze o zajeciach muzyczno-plastycznych dla dzieci 3-6lat w domu kultury. Jutro ide sie dopytac:-)
akwarelka hej!!!
fajnie, ze macie przedszkole... my czekamy, bo kolejny rok ( juz ostani) nie zalapalismy sie na zlobek
wiec sama musze dbac o to zeby synka ( nie tyle zajecia dodatkowe - ma 21 m-cy) ale USPOLECZNIAC
zeby jak pojdzie do przedszkola nie bam sie dzieci, nie plakal, potrafil sie bawic w grupie...
nie jest latwo tak organizowac caly dzien maluchowi... w domu to zawsze inaczej
codziennie chodzimy do parku ( ptaki, staw kaczki i plac zabaw), no ale nie powiem, przydalyby sie jakies zajecia w grupie... z dizecmi a nie z mama...
mialam go zapisac na gimnastyczno-muzyczna zabawe dla dzieci, ale w grudniu sie przeprowadzamy ( nie wiemy czy zostaniemy w tym samym miescie, a abonament jest na rok i nie cofaja kasy), no wiec zrezygnowalam... i teraz mysle co tu robic w ciagu dnia orpcz muzyki klockow puzzli i parku z prawie 2-latkiem...