my wlasnie odwiedzamy taki klub zabaw gdzie moja szleje srednio spedzamy tam 3h
Ja wlasnie wtedy kawke popijam a moja szaleje z dzieciaczkami
nie mam pojecia gdzie wyczytalas w teksiec ktory napisalam ze pisze za wszystkich ja pisalam o sobie
...nie musze... raczej to sie odnosi do mnie a nie do grupy osob
Po drugie ja mam dosc czasu na to by wybrac sie z dzieckiem na sale zabaw czyli na zajecia ruchowe, wyjsc do parku ze zwierzetami ktory mam bliziutko.Dziecko obcuje z przyroda i ze zwierzetami bo mozna je karmic i nawet wejsc by poglaskac chociazby kozke
A poza tym sa lepsze zajecia niz ogladanie bajek przez dziecko sa swietne ksiazeczki dla dzieci juz od 2 lat tzw akademia. Jak mama nie ma czasu moze dac dziecku chociazby plasteline, kolorowanke, klocki a to wszystko rozwija wyobraznie wiec nie rozumie twojego podkreslenia. Jak widzisz moja corka rowniez uczy sie jezyka obcego bo tak jak Wy nie mieszkamy w PL. Kazda mama jest inna jedna potrafi byc nauczycielka a druga nie ma takich umiejetnosci badz checi
Odniose sie jeszcze do twojej wypowiedzi odnosnie sukieneczki i tanczenia w grupie- synowi chcesz sukienke zakladac?. Sprzedam Ci super pomysl sukieneczke mozna kupic w sklepie, zalozyc corce w twoim przypadku synowi, zaprosic dwie kolezanki z dziecmi, wlaczyc muzyke. Dzieci swietnie sie bawia i uwierz ze ja juz tak robilam. dzieciaczki bawily sie przy muzyce Baby Lily;-)