reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zajęcia dodatkowe dla dzieci? Czy są potrzebne? Jak sądzisz?

reklama
Taka piękna pogoda, a my chorzy i w domu. 🥺 Jeszcze dobiłam dziecko, bo podziębionego, nie do końca zdrowego wyciągnęłam na dwór. Niby pół godzinki, a go zawiało. Przeziębienie wróciło, a było już tak dobrze. Ma dudniący, mokry, paskudny kaszel. Szajs! Jaka jestem na siebie zła. Już szło ku dobremu. Myślę, że mały nawet i z kości w parku by się ucieszył. Dodatkowo tam są pawie, a on kocha wszystko co żyje. Zanim wyzdrowiejemy będzie zima, paskudnie i mokro.
Ale Ty tak cały czas z przeziębionym dzieckiem w domu? Ja wychodzę normalnie na podwórko jak mają tylko katar czy kaszel. Synka raz z gorączką wzięłam na 5 minut, bo mnie tak prosił... Chciał zobaczyć, czy już nowy domek na placu zabaw stoi. Stał. Zobaczył i kazał się zanieść do domu.

@Ewwson chciałam ci podziękować. Tak długo siedzę z dziećmi w domu i ostatnio znów brak mi sił by pozbierać się i popracować z dzieciakami. Odmienilas to swoim zapytaniem. Wszystko, co dotychczas robiłam przydaje się nie tylko dzieciom, ale też innym. To dla mnie ogromnie budujące. Bardzo Ci dziękuję 🥰
Ojej tak mi miło 😍😍😍, ale to ja dziękuję Kochana, bo jestem w tym temacie deczko zielona i jestem ogromnie wdzięczna za Twoje doświadczenie oraz porady i tipy innych Babyboomerek 😍😍😍 Spędzamy ze sobą teraz dużo czasu w domu i dzięki Wam to nie jest tylko czas spędzony jak zazwyczaj, albo na spacerze, ale to również bardzo rozwijające zabawy, za polecenie którtch ogromnie dziękuję Dziewczyny!!! Kredki i farbki wpisuję na listę prezentową na Święta, bo ostatnio dużo dostała na roczek, niech młoda ma frajdę, że otrzyma od kogoś taki zestaw startowy małego artysty a ja ją będę w tym wspomagać i wspierać jak potrafię😊 Rodzic w domu też umie dziecko mega zainteresować i do tego chciałabym dążyć, żeby zawsze było ciekawie.

Tak jeśli to też pomoże w rozwoju moja córka chodzi na hip hop ze szkoły o super występy mają na różne uroczystości teraz będą tańczyć na gali ❤️

Nic na siłę. Jeśli dziecko nie chce, to nie wolno go zmuszać, ponieważ efekt będzie odwrotny do zamierzonego. Czasem warto przeczekać rok, albo dłużej i spróbować ponownie.

reklama
Do góry