reklama
Powiem wam, że zajęcia dodatkowe w przedszkolu to ważna sprawa, bo jednak dziecko wtedy rozwija się najszybciej Mam znajomą, która zdecydowała się na prywatne przedszkole, dokładniej na http://przedszkola-bambino.pl/ Dzieci mają bardzo dobra opiekę tam
Poszukaj też info o tym w necie. Myślę, że to będzie naprawdę dobry pomysł
MojeKLocki24
Aktywna w BB
Trudno się z tym nie zgodzić, zajęcia dodatkowe w przedszkolu to bardzo fajna sprawa dla każdego dziecka, potem samo wybierze sobie które z tych zajęć najbardziej mu odpowiadają i sprawiają radość. Na pewno taniec i rytmika oraz u nas jest to również angielski.
moge polecić moze niekoniecznie zajęcie dodatkowe w przedszkolu ale takie, na które mozna pójść z dzieckiem po przedszkolu - zajęcia z musicalu fajnie rozwijają dziecko a i ma styczność z rówieśnikami Link do: Home - Studio Musicalove Szczecin
Również się zgadzam z mamusiami, które twierdzą, że warto. Mój synek uczy się języka angielskiego i hiszpańskiego, dodatkowo uczęszcza na basen i karate. W Tequeście maluchy mają do wyboru wiele różnych zajęć, córka znajomej wybrała np. lekcje baletu W ten sposób maluchy rozwijają swoje pasje i uczą się nowych rzeczy, na pewno przyda im się to w przyszłości
reklama
W sumie w kwestii rozwijania swoich pasji to mozna również zainteresować się graniem na instrumencie, dzieci zazwyczaj lubią takie rzeczy, a może w którymś rozbudzi się właśnie owa pasja? Ja moge podsunąć szkołe muzyczna na Mieszka I-ego w Szczecinie, tą przy Colegium Balticum
Podziel się: