reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zajęcia dodatkowe w przedszkolu

pewnie moja córcia już w przedszkolu uczy się języka angielskiego. A ma tylko cztery latka. Dlatego według mnie warto

reklama
Trudno się z tym nie zgodzić, zajęcia dodatkowe w przedszkolu to bardzo fajna sprawa dla każdego dziecka, potem samo wybierze sobie które z tych zajęć najbardziej mu odpowiadają i sprawiają radość. Na pewno taniec i rytmika oraz u nas jest to również angielski.

ja np. swoją wnuczkę, zapisałam do przedszkola Tequesty w Warszawie, tam są zajęcia takie jak: judgo, zumba, balet, i wiele innych dzieci mają szansę od najmłodszego uczyć się rytmu ;)

Również się zgadzam z mamusiami, które twierdzą, że warto. Mój synek uczy się języka angielskiego i hiszpańskiego, dodatkowo uczęszcza na basen i karate. W Tequeście maluchy mają do wyboru wiele różnych zajęć, córka znajomej wybrała np. lekcje baletu :) W ten sposób maluchy rozwijają swoje pasje i uczą się nowych rzeczy, na pewno przyda im się to w przyszłości

reklama
W sumie w kwestii rozwijania swoich pasji to mozna również zainteresować się graniem na instrumencie, dzieci zazwyczaj lubią takie rzeczy, a może w którymś rozbudzi się właśnie owa pasja? Ja moge podsunąć szkołe muzyczna na Mieszka I-ego w Szczecinie, tą przy Colegium Balticum

Do góry