Na wzrost bety HCG pora dnia nie ma znaczenia. Ona w zdrowej ciąży po prostu rośniePoziom bety we wczesnej ciąży rośnie jak szalony i wieczorem jest wyższy niz rano.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na wzrost bety HCG pora dnia nie ma znaczenia. Ona w zdrowej ciąży po prostu rośniePoziom bety we wczesnej ciąży rośnie jak szalony i wieczorem jest wyższy niz rano.
Nie wiem kto Ci takich bajek naopowiadał. Wlasnie szczegolnie we wczesnej ciąży trzeba robić test rano![]()
Na wzrost bety HCG pora dnia nie ma znaczenia. Ona w zdrowej ciąży po prostu rośnie![]()
Moze lekarz, może moje 5 ciąż, a może wiedza i doświadczenie. Wybierz sobie
Co to za pytanie ??To beta rośnie jak wg Ciebie? 2 parzyste dni tygodnia? W co trzecią pełnię?
To jak wytłumaczysz fakt, że test wyszedł pozytywny z rana i wyszła mega ciemna krecha (mniej więcej 5 tydzień, a wiec bardzo wczesna ciąża) . Test z porannego, pierwszego moczu.
Test z tej samej firmy bliżej popołudnia wyszedł rowniez pozytywny, ale kreska nie była taka ciemna…?
Wiesz jaka jest beta w 5 tc? W tysiącach. Wiesz, że testy wykrywają bete rzędu 2 czy 3?
A jak ktoś postanawia oceniać prawidłowość rozwoju ciąży kolorem na osikanym papierku to już nie mój biznes.
2 testy zrobione z TEGO SAMEGO moczu mogą wybarwić się inaczej. Nie mniej jednak mówienie, że test rano będzie pozytywny a wieczorem negatywny bo beta jest niższa (?!) to bzdura.
@Zazuu proszę![]()