reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

Od 3 dni mam słabiutkie plamienie, zrobiłam test a na nim blada kreska czy to wczesna ciąża? Plamienie wystąpiło w 26 dniu cyklu i trwa już 3 dni

Załączniki

• Screenshot_20220523-113238_Messenger.jpg
    Screenshot_20220523-113238_Messenger.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 284
Ostatnia edycja:
reklama
Zależy kiedy masz dostać okres. Czy jesteś przed czy już po przewidywanym krwawieniu. Możliwe , że to plamienie implantacyjne

Żadnej kreski tam nie ma. Test jest negatywny. Plamienie może zwiastować nadchodzący okres.

Hej,
Sorki ze wbijam się tu bez wcześniejszego przedstawienia siebie i całej sytuacji związanej z testowaniem itd.
Powiedzcie mi, widzicie tutaj kreskę która może wyglądać na ciążowa? Dodam że jestem przed @
Z góry dziekuje

Załączniki

• 16533278281107150502787272656570.jpg
    16533278281107150502787272656570.jpg
    664,3 KB · Wyświetleń: 115
Hej,
Sorki ze wbijam się tu bez wcześniejszego przedstawienia siebie i całej sytuacji związanej z testowaniem itd.
Powiedzcie mi, widzicie tutaj kreskę która może wyglądać na ciążowa? Dodam że jestem przed @
Z góry dziekuje
Poczekaj do dnia miesiączki i wtedy zrób test. Kiedy masz dostać okres?

reklama
Do góry