reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy dzień po plamieniu

Albo trzeba poczekać, bo zakladajac, ze to bylo plamienie implantacyjne to beta dopiero rusza, więc ja bym poczekala do niedzieli/poniedziałku.

reklama
Jeśli te plamienie które masz jest plamieniem implantacyjnym to zrobiłabym test za 2 dni chyba że to rozkręcający się okres te testy jak dla mnie negatywne nic nie widać 🤷🏼‍♀️

To nie jest brak empatii ale jak na zdjęciu nie widać kompletnie drugiej kreski to niestety nikt nie będzie ci wmawiał że jest inaczej . Ja rozumiem starania ,stres itd . ale nie może wymagać żeby każdy ci pisał to co chcesz przeczytać . Może jest za wcześnie . Kreska powinna być chociaż minimalnie widoczna bez przeróbek zdjęć .

Hej dziś z rana zrobiłam test w 28 dniu cyklu cykle mam 30-32 dniowe wyszedł tak według mnie jakiś cień się pojawił
Czy też go widzicie ? Wczoraj miałam plamienie dziś tylko lekkie brązowe ślady na wkładce za 3-4 dni powinnam mieć miesiaczke dodam też że po owulacji piersi bardzo mnie bolały a teraz już coraz mniej temperatura jest lekko podwyższona 36,9

Nie. Nie widzimy 😐

Do góry