reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciążą czy poronienie ?? Czy ktoś miał podobny przypadek??

Nie wiem, czy jeszcze się łudzić, że wszystko będzie ok.. ja miałam w sobotę naprawdę obfite to krwawienie co najmniej takie jak się ma w 2 dniu okresu. Właśnie dzisiaj już wzięłam dwie tabletki tego duphastonu i czuje się po nim dziwnie. Boli mnie głowa i jestem bardzo senna.. mam nadzieję, że jednak wszystko będzie ok i że to jednak nie jest poronienie ani ciąża pozamaciczna.. jutro planuję badanie bety i wizytę u ginekologa z wynikiem.
Daj znać jak wyszedł wynik.
W razie mocnego bolu brzucha jedz na IP.

reklama
Ten duphaston to jakas porazka w takiej sytuacji .. i tekst ze moglas dostac normalnie okres .. nie wyglada to niestety dobrze

Gdy opadną emocje, jakich na pewno będzie dużo w każdym przypadku, to złóż skargę na tego lekarza. Oby już nikomu nie zaszkodził.

Bardzo słaby przyrost. Skontaktuj się z ginekologiem najlepiej.
Screenshot_20240213-144936_Chrome.jpg

No właśnie ja też nie za bardzo rozumiem jak wy liczycie, przecież to jest dobry przyrost. Wręcz bym powiedziała idealny. Tak się kończy szukanie porad w necie. Pewnie wszystko okej, ale ktoś Ci w głowie namiesza i będziesz się stresować. Daj znać co powiedział :)

reklama
Dalej nie wiem nic. Dziś byłam u innego ginekologa niż ostatnio i kazał dalej brać Duphaston i powtórzyć bete w czwartek i sobotę. Twierdził, że endometrium nadal jest cienkie i progesteron trochę mały. Mówił, że on też obstawia, że mogło to być poronienie biochemiczne, ale jak beta będzie dalej rosła to mam za tydzień przyjść na usg, A opis z dzisiejszej wizyty taki..
961D6074-1C3D-4BF0-B090-D6F454C5F061.jpeg

Do góry