Cześć raz jeszcze, odebrałam wyniki. Bhcg 1755 więc przyrost w miarę dobry. Natomiast progesteron tylko 1, gdzie normy dla 1 trymestru to 11-44,3. Jutro mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że da mi jakieś leki, bo taki poziom progesteronu w ciąży to nic dobrego, prawda?
reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
No to on w takim razie powodował plemienia. No. Nie za dobrze taki niski. Jutro na pewno zaradzi da leki i będzie dobrze. Daj znać po wizycieCześć raz jeszcze, odebrałam wyniki. Bhcg 1755 więc przyrost w miarę dobry. Natomiast progesteron tylko 1, gdzie normy dla 1 trymestru to 11-44,3. Jutro mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że da mi jakieś leki, bo taki poziom progesteronu w ciąży to nic dobrego, prawda?
Cześć, jestem na SORze w szpitalu. Po wczorajszej wizycie dostałam skierowanie do szpitala. Lekarz mówił, że tym progesteronem nie mam się przejmować, bo we wczesnej ciąży tak może być. Beta ładnie rośnie, ale lekarz nie widzi pęcherzyka ciążowego w macicy. Szukał ciąży w jajnikach, ale też nic nie widział. W szpitalu mają lepszy sprzęt i będą decydować, co dalej. Czy ciąża pozamaciczna, czy pojawi się pęcherzyk, czy poronienie. Trzymajcie kciuki
Natalia198777
Ojejjj no to trzymam kciuki dawaj znaki na bieżącoCześć, jestem na SORze w szpitalu. Po wczorajszej wizycie dostałam skierowanie do szpitala. Lekarz mówił, że tym progesteronem nie mam się przejmować, bo we wczesnej ciąży tak może być. Beta ładnie rośnie, ale lekarz nie widzi pęcherzyka ciążowego w macicy. Szukał ciąży w jajnikach, ale też nic nie widział. W szpitalu mają lepszy sprzęt i będą decydować, co dalej. Czy ciąża pozamaciczna, czy pojawi się pęcherzyk, czy poronienie. Trzymajcie kciuki
Natalia198777
Jupiii super pewnie owu była później. Spokojnie teraz i daj nam znać za tydzień po wizycie, że wszystko dobrzeBeta urosła z 1755 na 4366, a w macicy pojawił się mały pęcherzyk ciążowy, jeszcze bez zarodka, ale jestem dobrej myśli i mam stawić się na kontroli za tydzień
Dziewczyny, jestem w szpitalu, po zabiegu usunięcia ciąży pozamacicznej. Pęcherzyk ciążowy, który lekarz widział w piątek, i którym się tak cieszyłam okazał się być pseudopęcherzykiem. Tak bardzo się cieszyłam, myślałam, że już będzie dobrze.. przedwczoraj zaczęłam plamić, utrzymało się to plamienie przez noc więc pojechałam na sor, gdzie otrzymałam diagnozę. Krew była już w jamie brzusznej, bo jajowód zaczął pękać. Ta beta, która tak ładnie rosła, jak przy zdrowej ciąży, wszystkich zmyliła... Chciałabym bardzo podziękować za wszystkie słowa otuchy, trzymane kciuki. Życzę każdej z Was wszystkiego dobrego. Może jeszcze kiedyś do usłyszenia..
Natalia198777
Jak lekarz się mógł tak pomylić. Bardzo mi przykro. Trzymaj sięDziewczyny, jestem w szpitalu, po zabiegu usunięcia ciąży pozamacicznej. Pęcherzyk ciążowy, który lekarz widział w piątek, i którym się tak cieszyłam okazał się być pseudopęcherzykiem. Tak bardzo się cieszyłam, myślałam, że już będzie dobrze.. przedwczoraj zaczęłam plamić, utrzymało się to plamienie przez noc więc pojechałam na sor, gdzie otrzymałam diagnozę. Krew była już w jamie brzusznej, bo jajowód zaczął pękać. Ta beta, która tak ładnie rosła, jak przy zdrowej ciąży, wszystkich zmyliła... Chciałabym bardzo podziękować za wszystkie słowa otuchy, trzymane kciuki. Życzę każdej z Was wszystkiego dobrego. Może jeszcze kiedyś do usłyszenia..
reklama
Stokrotka2021
Bardzo mi przykro:-(Dziewczyny, jestem w szpitalu, po zabiegu usunięcia ciąży pozamacicznej. Pęcherzyk ciążowy, który lekarz widział w piątek, i którym się tak cieszyłam okazał się być pseudopęcherzykiem. Tak bardzo się cieszyłam, myślałam, że już będzie dobrze.. przedwczoraj zaczęłam plamić, utrzymało się to plamienie przez noc więc pojechałam na sor, gdzie otrzymałam diagnozę. Krew była już w jamie brzusznej, bo jajowód zaczął pękać. Ta beta, która tak ładnie rosła, jak przy zdrowej ciąży, wszystkich zmyliła... Chciałabym bardzo podziękować za wszystkie słowa otuchy, trzymane kciuki. Życzę każdej z Was wszystkiego dobrego. Może jeszcze kiedyś do usłyszenia..