reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Pomocy. Zrobiłam test paskowy facelle z Rossmana.. jestem 4 dni przed okresem. Czy test jest pozytywny? Kreska cień cienia.. co myślicie? Pierwszy raz robiłam test paskowy, nie mam żadnych objawów ciąży
Powtórz rano jutro z pierwszego moczu inny test albo idz na betę . Jak jest różowa kreska to raczej pozytywny

reklama
Przed chwilą zrobiłam kolejny taki sam test i wyszedł negatywny.. nie wiem co z tymi testami
Może drugi test negatywny ze względu na zbyt rozcieńczony mocz ...a może pierwszy był fałszywie dodatni... Jedynie bhcg z krwi da odp na 100%. Ja jedynie mogę powiedzieć z własnego doświadczenia że facelle wiele razy mnie oszukało, testy były pozytywne a ciąży brak...

Może drugi test negatywny ze względu na zbyt rozcieńczony mocz ...a może pierwszy był fałszywie dodatni... Jedynie bhcg z krwi da odp na 100%. Ja jedynie mogę powiedzieć z własnego doświadczenia że facelle wiele razy mnie oszukało, testy były pozytywne a ciąży brak...
Jaki test polecasz najbardziej?

Mnie osobiście pink strumieniowy super czuły nigdy nie zawiod, ale niekiedy dziewczyny piszą że u nich dawał fałszywie dodatni wynik.
Myślę że najlepiej jakiś test o wyższej czułości i powtorzyc z porannego moczu.
Trzymam kciuki
DOZ płytkowe są jeszcze spoko :) Ja teraz miałam jakiś Testeo, taki z różową końcówką/zatyczką, to słaby, niby do wykrywania wczesnej ciązy z czułością od 10 a wyszła słaba druga kreska a beta 80 :)

reklama
Do góry