reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Pomocy. Zrobiłam test paskowy facelle z Rossmana.. jestem 4 dni przed okresem. Czy test jest pozytywny? Kreska cień cienia.. co myślicie? Pierwszy raz robiłam test paskowy, nie mam żadnych objawów ciąży
Powtórz rano jutro z pierwszego moczu inny test albo idz na betę . Jak jest różowa kreska to raczej pozytywny

reklama
Przed chwilą zrobiłam kolejny taki sam test i wyszedł negatywny.. nie wiem co z tymi testami
Może drugi test negatywny ze względu na zbyt rozcieńczony mocz ...a może pierwszy był fałszywie dodatni... Jedynie bhcg z krwi da odp na 100%. Ja jedynie mogę powiedzieć z własnego doświadczenia że facelle wiele razy mnie oszukało, testy były pozytywne a ciąży brak...

Może drugi test negatywny ze względu na zbyt rozcieńczony mocz ...a może pierwszy był fałszywie dodatni... Jedynie bhcg z krwi da odp na 100%. Ja jedynie mogę powiedzieć z własnego doświadczenia że facelle wiele razy mnie oszukało, testy były pozytywne a ciąży brak...
Jaki test polecasz najbardziej?

Mnie osobiście pink strumieniowy super czuły nigdy nie zawiod, ale niekiedy dziewczyny piszą że u nich dawał fałszywie dodatni wynik.
Myślę że najlepiej jakiś test o wyższej czułości i powtorzyc z porannego moczu.
Trzymam kciuki
DOZ płytkowe są jeszcze spoko :) Ja teraz miałam jakiś Testeo, taki z różową końcówką/zatyczką, to słaby, niby do wykrywania wczesnej ciązy z czułością od 10 a wyszła słaba druga kreska a beta 80 :)

reklama
Do góry