Też czytałam na forach, że pink nie wykrywa wczesnej ciąży, prędzej facelle wykryje niż pink. Wczoraj robiłam pink i był negatywny.. dzisiaj facelle pozytywny (możliwe że fałszywie negatywny). O czym jutro się przekonam. Ale słabo że jeden wykryje, drugi nie, zatem nie warto się nakręcać.DOZ płytkowe są jeszcze spoko Ja teraz miałam jakiś Testeo, taki z różową końcówką/zatyczką, to słaby, niby do wykrywania wczesnej ciązy z czułością od 10 a wyszła słaba druga kreska a beta 80
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
dla mnie to nie jest kreska, tylko barwnik, który nie do końca przeszedł. Albo zalany. Dla mnie nieważny wynikPomocy. Zrobiłam test paskowy facelle z Rossmana.. jestem 4 dni przed okresem. Czy test jest pozytywny? Kreska cień cienia.. co myślicie? Pierwszy raz robiłam test paskowy, nie mam żadnych objawów ciąży
Jutro ciężki dzień w pracy, nie będę miała możliwości. Jaki poziom 4 dni przed okresem?A nie możesz po prostu skoczyć na betę?
Bardzo możliwie.. pierwszy test paskowy który robiłamdla mnie to nie jest kreska, tylko barwnik, który nie do końca przeszedł. Albo zalany. Dla mnie nieważny wynik
bleucoco
Mi chodziło o taki inny, firmy Testeo bodajże, ale też z różową końcówką. Ten pokazał mi bardzo słabą kreskę przy becie 80, więc słabo się wybarwił.Też czytałam na forach, że pink nie wykrywa wczesnej ciąży, prędzej facelle wykryje niż pink. Wczoraj robiłam pink i był negatywny.. dzisiaj facelle pozytywny (możliwe że fałszywie negatywny). O czym jutro się przekonam. Ale słabo że jeden wykryje, drugi nie, zatem nie warto się nakręcać.
Lady Loka
No jeżeli ten tesr jest pozytywny, to beta siłą rzeczy będzie wykrywalna.Jutro ciężki dzień w pracy, nie będę miała możliwości. Jaki poziom 4 dni przed okresem?
A zamiast analizować kolejne testy czy jest kreska czy nie, najlepiej mieć konkretna liczbę na papierze i 100% pewności.
MartaMarkry
mi pink wykrył przy becie 7.3 ale wiadomo, jednym wyjdzie drugim NieTeż czytałam na forach, że pink nie wykrywa wczesnej ciąży, prędzej facelle wykryje niż pink. Wczoraj robiłam pink i był negatywny.. dzisiaj facelle pozytywny (możliwe że fałszywie negatywny). O czym jutro się przekonam. Ale słabo że jeden wykryje, drugi nie, zatem nie warto się nakręcać.
MartaMarkry
dla mnie pozytywny i do powtórki jutro ranoPomocy. Zrobiłam test paskowy facelle z Rossmana.. jestem 4 dni przed okresem. Czy test jest pozytywny? Kreska cień cienia.. co myślicie? Pierwszy raz robiłam test paskowy, nie mam żadnych objawów ciąży
kamilakorek1
Zaciekawiona BB
reklama
MartaMarkry
negatywny. Jeśli cykle są regularne to 6 dni po terminie już powinna być solidna kreska .Miesiaczka spoznia mi sie już 6 dni.
17 Stycznia miałam zamiast okresu 2 dniowe plamienia dziś wykonałam test i tak mi się wydaje że negatywny jest :/ nie wiem czy jest sens zrobic kolejny z rannego moczu