Wiecie co dziewczyny chyba zrobie to badanie na tą prolaktyne. Bo tak czytam na necie i tam pisze właśnie że jak jest za dużo to mogą byc problemy z zajsciem w ciążę. I główny objaw to wydzielany mlekotok. Tak jak pisałam wam wcześniej że jak przyciskam pierś to mi leci takie białe. I niewiem dlaczego. Powiedzcie mi kiedy to najlepiej zrobic??? Bo jestem w trakcie okresu i przyszla @4 dni przed terminem. I jaki koszt tego jest
reklama
Patka2207
Fanka BB :)
już najlepiejWiecie co dziewczyny chyba zrobie to badanie na tą prolaktyne. Bo tak czytam na necie i tam pisze właśnie że jak jest za dużo to mogą byc problemy z zajsciem w ciążę. I główny objaw to wydzielany mlekotok. Tak jak pisałam wam wcześniej że jak przyciskam pierś to mi leci takie białe. I niewiem dlaczego. Powiedzcie mi kiedy to najlepiej zrobic??? Bo jestem w trakcie okresu i przyszla @4 dni przed terminem. I jaki koszt tego jest
Patka2207
z tego co czytałam prolaktynę robi się między 2 a 5 dniem cyklu . Może któraś dziewczyna mnie poprawi . Porób jak najszybciej te badania bo wydzielanie płynów z piersi nie wróży nic dobrego . Ja bym nie czekała na skierowanie tylko na rękę poszła robić koszt ok 50 pewnieW przyszłym tygodniu zrobie
Owca91
Moderator
Weś mnie nie strasz. Czytałam że jakis guzek może być czy coś
Też miałam mlekotok przy bardzo wysokiej prolaktynie. Żadnego guzka ani nic takiego nie miałam także nie zawsze to oznacza coś złego Dostałam leki na zbicie i po braniu ich przez y tygodni prolaktyna wróciła do normy.
Także zrob badania i skonsultuj wynik z ginekologiem albo endokrynologiem
Patka2207
Może to być wszystko. Zrób jak najszybciej badania na czczo albo zadzwoń i zapytaj swojego ginekologa dokładnie kiedy się robi prolaktynęWeś mnie nie strasz. Czytałam że jakis guzek może być czy coś
A udało ci sie zajść w ciążę??? Bo bez plodna jestem bo dwojke mam juz dziewczynek. Może z tą prolaktyną jest wlasnie problemTeż miałam mlekotok przy bardzo wysokiej prolaktynie. Żadnego guzka ani nic takiego nie miałam także nie zawsze to oznacza coś złego Dostałam leki na zbicie i po braniu ich przez y tygodni prolaktyna wróciła do normy.
Także zrob badania i skonsultuj wynik z ginekologiem albo endokrynologiem
reklama
Owca91
Moderator
A udało ci sie zajść w ciążę??? Bo bez plodna jestem bo dwojke mam juz dziewczynek. Może z tą prolaktyną jest wlasnie problem
Udało mi się zajść w ciążę jak uformowałam prolaktyne i tsh. Obecnie jestem w 10tc