Przy jutrzejszej becie sprawdź tez i progesteron i jeśli będzie niski, to warto suplementować.
reklama
Taki właśnie mam planPrzy jutrzejszej becie sprawdź tez i progesteron i jeśli będzie niski, to warto suplementować.
Kinnia95
Fanka BB :)
Zrób betę i oznacz progesteron. Jeśli będzie niski to warto go brać. Po 48h powtórz betę. Teraz i tak nic nie zobaczy. Najwcześniej za 2 tygodnie.Zobacz załącznik 1483726Cześć, chyba coś tam się dzieje ? 2 dni przed spodziewanym okresem. Jutro zrobię betę czy za szybko ? Poszłam w pon do przypadkowej gin. Sprawdzić czy w ogóle owulacja była , gin. Stwierdziła ze była i ze chyba mi się udało ale ze mam poczekać na dzień okresu ( piątek ) i zrobić test oczywiście od pon. Zrobiłam już 4 testy. Gin. Dała mi tez duphastan żeby „dokarmić” wzięłam od pon. 3 tabletki , w zasadzie nie chce tego brać . Nie miałam nigdy problemu z poronieniem o pierwsze dziecko staraliśmy się ponad rok a teraz tez Już z 8 mc minelo …. Ktoś tam miał ? Brać tem duphastan czy nie ? To pomaga , czy tylko to sztuczny steryd ? Dziękuje i pozdrawiam
Trzymam kciuki!
Aksamitka28
Umów się jak najszybciej do lekarza. 1) możliwe, że ciąża była biochemiczna, 2) czasami tworzą się krwiaki i wtedy krwawienie może wystąpić na różnych etapach ciąży. Trzymam kciukiNie, nie. Krwawie od dzisiejszego dnia 11.01
Dziękuję bardzo za odpowiedź, krwawienie ustalo mam nadzieje,ze falszywy alarm. Dzis mam wizyte u ginekologaMoże to krwawienie implantacyjne nie okres ?
Test jak najbardziej pozytywny
Krwawienie ustalo, dzis mam wizyte u ginekologaBo jeśli od 9go krwawisz, a dzisiaj mimo to wyraźniejszy test, to bym sie jak najszybciej udała do lekarza.
Łeeee dziś zrobiłam test innej marki rano i dupa …. Żadnej kreski … najgorzej się tak podpalić ….Zobacz załącznik 1483726Cześć, chyba coś tam się dzieje ? 2 dni przed spodziewanym okresem. Jutro zrobię betę czy za szybko ? Poszłam w pon do przypadkowej gin. Sprawdzić czy w ogóle owulacja była , gin. Stwierdziła ze była i ze chyba mi się udało ale ze mam poczekać na dzień okresu ( piątek ) i zrobić test oczywiście od pon. Zrobiłam już 4 testy. Gin. Dała mi tez duphastan żeby „dokarmić” wzięłam od pon. 3 tabletki , w zasadzie nie chce tego brać . Nie miałam nigdy problemu z poronieniem o pierwsze dziecko staraliśmy się ponad rok a teraz tez Już z 8 mc minelo …. Ktoś tam miał ? Brać tem duphastan czy nie ? To pomaga , czy tylko to sztuczny steryd ? Dziękuje i pozdrawiam
NiebieskookaEM
Taka sama czułość ?Łeeee dziś zrobiłam test innej marki rano i dupa …. Żadnej kreski … najgorzej się tak podpalić ….
Lady Loka
Czemu nie poszłaś na betę?Łeeee dziś zrobiłam test innej marki rano i dupa …. Żadnej kreski … najgorzej się tak podpalić ….
reklama
MamaKuleczki
Początkująca w BB