reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Temu się jeszcze bardziej stresuje, bo ciągle plamie, najczęściej po nocy, moze zwiększę dawkę luteiny na noc. No i nie wiem co z acardem, lekarz ogólnie kazał mi brać, ale przy plamieniach to się boję. Dopiero w poniedziałek uda mi się z nim skontaktować..
Jeśli plamienia są brązowe, to stara krew.
Jeśli bierzesz luteinę, to badanie progu w sumie nie ma sensu (przeoczyłam, że bierzesz), bo luteina wychodzi jako progesteron w badaniu. :) Także na pewno nie ma sensu badać proga ponownie.

No właśnie krew jest ciemno czerwona ale bez skrzepów ale to też na zasadzie że kapnie rano do WC, podetrę się a potem przez cały dzień nic. Boję się że może sztucznie podtrzymuje Biochem albo w ogóle pozamaciczną.

No właśnie krew jest ciemno czerwona ale bez skrzepów ale to też na zasadzie że kapnie rano do WC, podetrę się a potem przez cały dzień nic. Boję się że może sztucznie podtrzymuje Biochem albo w ogóle pozamaciczną.
No ta beta ogólnie dość niziutka. Można by się pokusić o przyrost po 48h.

IMG_3211.jpeg
Dziś jest 8dpt 5 dniowego zarodka . Wczoraj beta 4,8. Dziś test o czułości 25 robimy w południe . Czy są jakieś szanse ?

reklama
Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy! 💪
dzisiaj rano wykonałam test, na wczorajszym wyszła ledwo ledwo kreseczka cień kreseczki w obszarze T, ale dzisiejszy już chyba bardziej wyraźny. co myślicie?

Załączniki

• IMG_1606.jpeg
    IMG_1606.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 122
Do góry