reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Po co? Nie jesteś w ciąży.Cykle mam co 28-32 dni. Byłam dzień po okresie, wiec na pewno miałam dni nieplodne. Jak myślisz, powtórzyć test jutro?
Dzień po okresie jak najbardziej mogą być dni płodne, ale przy krótkich cyklach.
Poczekaj na okres. A jeżeli nie chcesz być w ciąży to stosuj antykoncepcję. Stosunek przerywany nią nie jest.
Malutka 09
Początkująca w BB
Co myślicie? Jest różowa ale bardzo cieniutka
LadyCaro
mi wygląda na trochę zalany. Powtórzyłabym innym testemCo myślicie? Jest różowa ale bardzo cieniutka
Zobacz załącznik 1472464
Lady Loka
Zrób w dniu spodziewanej miesiączki jeszcze raz. Do tego czasu się wstrzymaj.Co myślicie? Jest różowa ale bardzo cieniutka
Kimcia
asia.joanna
Na pierwszym widać kreskę, ale drugi już negatywny. Powtórz w dniu spodziewanej miesiączki.Hej, czy te testy wyglądają na pozytywne? Dodam, że pierwszy robiony na 4 dni przed miesiączką, drugi dwa dni później (co trochę mnie martwi bo wygląda na bledszy).
Lady Loka
Ja na obu nic nie widzę. Idź na betę.Hej, czy te testy wyglądają na pozytywne? Dodam, że pierwszy robiony na 4 dni przed miesiączką, drugi dwa dni później (co trochę mnie martwi bo wygląda na bledszy).
Cześć,
Trochę o mnie. Mam 28 lat oraz PCOS. Od około roku staramy sie z partnerem o dziecko. Moj cykl miesiączkowy 34 dni, w tym miesięcu spoznial mi się okres. Mialam już nadzieję,ze jestem w ciazy a tu w ten sam dzien rozkrecil sie okres. Czy ktoś miał podobna sytuacje? A może błędnie odczytalam test?
Trochę o mnie. Mam 28 lat oraz PCOS. Od około roku staramy sie z partnerem o dziecko. Moj cykl miesiączkowy 34 dni, w tym miesięcu spoznial mi się okres. Mialam już nadzieję,ze jestem w ciazy a tu w ten sam dzien rozkrecil sie okres. Czy ktoś miał podobna sytuacje? A może błędnie odczytalam test?
reklama
NiebieskookaEM
2 kreski jak nic. Okres Ci się dzisiaj rozkręcił, czy tego 9go ?Cześć,
Trochę o mnie. Mam 28 lat oraz PCOS. Od około roku staramy sie z partnerem o dziecko. Moj cykl miesiączkowy 34 dni, w tym miesięcu spoznial mi się okres. Mialam już nadzieję,ze jestem w ciazy a tu w ten sam dzien rozkrecil sie okres. Czy ktoś miał podobna sytuacje? A może błędnie odczytalam test?Zobacz załącznik 1483431