reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,

Załączniki

• IMG_20200724_140651.jpg
    IMG_20200724_140651.jpg
    813,9 KB · Wyświetleń: 349
  • IMG_20200724_162321.jpg
    IMG_20200724_162321.jpg
    885,9 KB · Wyświetleń: 338
Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,
Ja mam duza wadę wzroku ale widzę tego bladziocha. Masz możliwość zrobienia bety?

Też myślę o becie, jedynie w poniedziałek może uda mi się 'wyżebrać' bo mieszkam poza PL, sama na weekend dałam sobie wątpliwości, 🙈

reklama
Ten to widze.
A jak jesteś 14 dni po ❤️ to jest mozliwe ze Ci pokaże. Moze miałaś w innym terminie owulacje to zagnieżdżenie szybciej.
Najlepiej bete zrób jak Ci sie uda to załatwić.
A jak nie to kolejny test.

Do góry