reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,
moim zdaniem cos przebija :)

reklama
Eh A mi się wydaje że trafiłam na trafne testy :( zrobiłam znowu w sumie 3 test i nie ma nic ( choć ja tam niby widzę [emoji23]) spróbuje powtórzyć jeszcze jutro rano wtedy powinno się wszystko okazać na 100 % .

Czy jest ktoś to miał sytuację że testy z allegro pokazały ciążę, A test pink nie i mimo wszystko ciąża była?
20200724_163526.jpeg
20200724_160606.jpeg
20200724_163111.jpeg
Negative%20Image_202072416950583.jpeg

Hej dziewczyny. Pisze bo zglupialam. Mialam nie robic zadnych testow, bo nawet nie pomyslalam o tym,ze moge byc w ciazy, ale cos mnie pokusilo i z czystej ciekawosci zrobilam. Czy wy cos tu widzicie czy tylko ja mam zwidy? Do miesiaczki mam jeszcze 10 dni wedlug kalendarzyka🙈🙈🙈 Nie mam zadnych objawow, tylko czasem pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik. Bol utrzymuje sie od "owulacji" jak na @. Szyjke mam caly czas wysoko.Pierwszy Test owulacyjny pozytywny mialam 18.07. Wspolzylam z mezem 8,9,11,12,18,19 i 20 lipca . Wiem,ze testy lubia byc wadliwe dlatego nie nakrecam sie,jednak zapytac musze bo bede glowkowac 😅😅😅

Po pierwsze zalane po drugie wygląda jak ten pasek z elektronicznego na którym zawsze sa dwie kreski nie wazne czy jest ciaza czy nie.

Po pierwsze zalane po drugie wygląda jak ten pasek z elektronicznego na którym zawsze sa dwie kreski nie wazne czy jest ciaza czy nie.
Nie jest zalany napewno, a tym bardziej nie jest to z testu elektronicznego, nawet by mi do glowy nie przyszlo,zeby rozbierac elektroniczny test 🤦‍♀️🙈 wstawilam takie zdjecie, poniewaz uznalam,ze w calosci nie bylo prawie nic widac na zdjeciu tak jak w rzeczywistosci.

Załączniki

• 20200724_210548.jpg
    20200724_210548.jpg
    265,3 KB · Wyświetleń: 239
Hej, bylam u lekarza, ale usg nie bylo ani badania, doktor powiedziala zebym przyszla na usg pod koniec 7 tygodnia. Bete robilam w poniedzialek i wyszla 232, pozniej juz nie sprawdzalam. Biore tylko prenatal uno i zyje jak dotychczas.. to czekanie mnie meczy bo juz bym chciala sprawdzic czy na usg jest wszystko ok. A u Ciebie ??
Ja leze w szpitalu ,bylam we wtorek na wizycie nic nie bylo jeszcze widac ale mialam straszne bole podbrzusza i dostalam skierowanie. Beta rosnie wiec to dobry znak,dzis robili mi usg cos tam bylo jakas malenska kropka. Obstawili mnie lekami no i sobie leze ,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

reklama
Ja leze w szpitalu ,bylam we wtorek na wizycie nic nie bylo jeszcze widac ale mialam straszne bole podbrzusza i dostalam skierowanie. Beta rosnie wiec to dobry znak,dzis robili mi usg cos tam bylo jakas malenska kropka. Obstawili mnie lekami no i sobie leze ,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Trzymam kciuki, czuje ze wszystko będzie dobrze i razem będziemy w marcu pakować torbe do porodu :D

Do góry