reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hej kochana co uciebie? Jak się czujecie, bylas juzu lekarza?
Hej, bylam u lekarza, ale usg nie bylo ani badania, doktor powiedziala zebym przyszla na usg pod koniec 7 tygodnia. Bete robilam w poniedzialek i wyszla 232, pozniej juz nie sprawdzalam. Biore tylko prenatal uno i zyje jak dotychczas.. to czekanie mnie meczy bo juz bym chciala sprawdzic czy na usg jest wszystko ok. A u Ciebie ??

reklama
Hej dziewczyny. Pisze bo zglupialam. Mialam nie robic zadnych testow, ale cos mnie pokusilo i z glupa zrobilam. Czy wy cos tu widzicie czy tylko ja mam zwidy? Do miesiaczki mam jeszcze 10 dni🙈🙈🙈 Nie mam zadnycj objawow, tylko czasem pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik.
Jak dla mnie zalany, i szczeze nie uwierzę że 10 dni przed @ , może test wyjść pozytywny

Hej.
Wczoraj (dzień przed @) zrobiłam test - negatywny. Dziś rano znów objawy żołądkowe, @ brak więc zrobiłam kolejny test. I efekt jak na zdjęciu. Czy on jest pozytywny ? Pytam bo na samym początku kreska była niewidoczna, pojawiła się dopiero po 2-3 minutach. Też gdzieś czytalam, ze nie powinno dodawać więcej kropel niż napisali na opakowaniu.. A ja zamiast 3 dałam bodajże 5..
I tak już sobie siedzę i zastanawiam się czy pozytyw czy nie.. bo brzuch tez jakos tak pobilewa jak na @..
Oczywiście jutro jeśli @ się nie pojawi to zrobię kolejny ale same wiecie jak to jest ;)
Widać dwie, co prawda słaba ale jest. Dlatego jest szansa.
Najlepiej powtórz a jak w poniedziałek nie będzie @ to beta.

Hej dziewczyny. Pisze bo zglupialam. Mialam nie robic zadnych testow, ale cos mnie pokusilo i z glupa zrobilam. Czy wy cos tu widzicie czy tylko ja mam zwidy? Do miesiaczki mam jeszcze 10 dni🙈🙈🙈 Nie mam zadnycj objawow, tylko czasem pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik.
Cos przebija druga ale ledwo ledwo co i 10 dni przed @ to nie wiem czy warto sobie robić jakies nadzieję. Bo to odległy czas

Niby widax ale on jest caly taki zielony 🤔 wyglada na zalany. i ciezko zeby 10 dni przed @ wyszedl test

Cos przebija druga ale ledwo ledwo co i 10 dni przed @ to nie wiem czy warto sobie robić jakies nadzieję. Bo to odległy czas
Nadzieje trzeba miec zawsze :) Ale nie nakrecam sie :) nie wiem kiedy mialam owulacje dokladnie- testy pokazaly sie pozytywne niby od 18.07, ale wspolzylam z mezem 8,9,11,12,18.19 i 20 lipca wiec mysle,ze to poprostu wadliwy test ;) zapytac musialam 😅

reklama
Do góry