reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hej dziewczyny. Pisze bo zglupialam. Mialam nie robic zadnych testow, bo nawet nie pomyslalam o tym,ze moge byc w ciazy, ale cos mnie pokusilo i z czystej ciekawosci zrobilam. Czy wy cos tu widzicie czy tylko ja mam zwidy? Do miesiaczki mam jeszcze 10 dni wedlug kalendarzyka🙈🙈🙈 Nie mam zadnych objawow, tylko czasem pobolewa mnie podbrzusze i lewy jajnik. Bol utrzymuje sie od "owulacji" jak na @. Szyjke mam caly czas wysoko.Pierwszy Test owulacyjny pozytywny mialam 18.07. Wspolzylam z mezem 8,9,11,12,18,19 i 20 lipca . Wiem,ze testy lubia byc wadliwe dlatego nie nakrecam sie,jednak zapytac musze bo bede glowkowac 😅😅😅
Hej. Moje testy wygladaly podobnie,cien cienia i bylam w bardzo wczesnej ciazy, tylko ja robilam po terminie @.
Niestety dlugo nie nacieszylam sie tym szczesciem😪
Trzymam kciuki!

reklama
Nie jest zalany napewno, a tym bardziej nie jest to z testu elektronicznego, nawet by mi do glowy nie przyszlo,zeby rozbierac elektroniczny test 🤦‍♀️🙈 wstawilam takie zdjecie, poniewaz uznalam,ze w calosci nie bylo prawie nic widac na zdjeciu tak jak w rzeczywistosci.
Ja widze jakis cien, najlepiej odczekaj jeszcze kilka dni i powtorz test bedziesz miala pewnosc.

Malutka nadzieje mam,ze w tym miesiacu usmiechnie sie do mnie ☀️, ale pewnie @ przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie- jak dotychczas 😅
Najlepsze jest to,ze jeden kalendarzyk pokazuje mi @ za 7dni, a drugi za 11 i badz tu madrym 🤦‍♀️😅
Powiem Ci ze u nas nie bylo mowy ze sie staralismy a nie oszczedzalismy sie 😂 i kilka dni temu wypilam 2 piwa i wymiotowalam jak kot 🙈 Ale to bylo kilka dni po tym jak powinna byc owu 🙈 No i tem ciagle 37,1 wiec nadzieje sa ale sama wiesz jak jwst 🙈 Trzymam za Ciebie kciuki

reklama
Powiem Ci ze u nas nie bylo mowy ze sie staralismy a nie oszczedzalismy sie 😂 i kilka dni temu wypilam 2 piwa i wymiotowalam jak kot 🙈 Ale to bylo kilka dni po tym jak powinna byc owu 🙈 No i tem ciagle 37,1 wiec nadzieje sa ale sama wiesz jak jwst 🙈 Trzymam za Ciebie kciuki
Kiedy powinnas dostac @?
U mnie temperatura spadla do 36.89 i tak sie utrzymuje, juz nie mam powyzej 37. No i moje temperatury w tym cyklu byly w ogole jakies z kosmosu,skakaly jak opetane 🤣 dlatego nie biore ich pod uwage. Ale zas szyjka nie daje mi spokoju,zawsze po owulacji mialam ja nizej i tak sie utrzymywala do @, a teraz mam ja wyzej,ale wyczuwam normalnie,nie tak wysoko jak w owulacje🙈 moze przed @ zas sie zmieni ehh...my kobiety mamy przekichane ,zawsze cos😅
Dziekuje ❤ Ja za Ciebie rowniez 3mam kcouki i daj koniecznie znac co tam wyszlo ;)

Do góry