Juz nie bede testowac, po niedzieli mam wizyte u ginekologaPoczekaj spokojnie bo @ albo zrob sobie jak nie wytrzymasz np za 3 dni z porannego moczu i zobacz czy bedzie cos widac
reklama
Jeszcze zobacz jaki będziesz miała okres.
Bo jak skapy i krótki to może to plamienie.
To na pewno @. Po porodzie mi się zmieniło i od razu jest z grubej rury że tak powiem
Może w następnym cyklu...
Mała.czarna
Fanka BB :)
No ale ginekolog nie potwoerdzi ci ciazy jeszcze przed terminem @Juz nie bede testowac, po niedzieli mam wizyte u ginekologa
Motylekkk
RozumiemTo na pewno @. Po porodzie mi się zmieniło i od razu jest z grubej rury że tak powiem
Może w następnym cyklu...
Nie potwierdzi, ale zrobi badania i bede wiedziala na czym stoje da skierowanie na bete itp. Chociaz jestem raczej pewna,ze w ciazy nie jestem- trzeba starac sie dalejNo ale ginekolog nie potwoerdzi ci ciazy jeszcze przed terminem @
Patii_666
Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,
Załączniki
młoda1994
Ja mam duza wadę wzroku ale widzę tego bladziocha. Masz możliwość zrobienia bety?Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,
młoda1994
Rozumiem cie. Przytłacza to "zebranie" o skierowanie na badania. Mieszkam w DE i tu z tym koszmar.Też myślę o becie, jedynie w poniedziałek może uda mi się 'wyżebrać' bo mieszkam poza PL, sama na weekend dałam sobie wątpliwości, [emoji85]
reklama
Motylekkk
Ten to widze.Dziewczyny! Jestem 8dni przed miesiączka, dwa dni temu miałam rano zawroty głowy z mdłości ami że nie mogłam wstać w łóżka, dziś w sklepie znów miałam mdłości więc mówię zrobię test (w myślach miałam że za szybko) zrobiłam i wyszła druga kreska bardzo blada na żywo bardziej widoczna, i teraz tak od stosunku minęły 14 dni, więc teoretycznie mógłby już wyjsc test pozytywny, przed poprzednia miesiączka robiłam test i był negatywny miesiączka również obfita, nie ma możliwości żeby to była ciaza z tamtego cyklu, i teraz mam wątpliwości czy test mógł wyjść fałszywy tak wcześnie? Czy możliwe są już mdłości tak wcześnie? Czy któraś była w podobnej sytuacji,
A jak jesteś 14 dni po to jest mozliwe ze Ci pokaże. Moze miałaś w innym terminie owulacje to zagnieżdżenie szybciej.
Najlepiej bete zrób jak Ci sie uda to załatwić.
A jak nie to kolejny test.