reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Widać! Moje tak samo wyglądały
Jakis cień cienia widzę, na pewno trzeba będzie powtórzyć albo zrobić bete
Trzymam kciuki żeby beta wyszła dobrzeDziękuje, jutro po prostu trzeba zrobić betę, bo z testem to się chyba trochę pośpieszyliśmy (12 dzień po owulacji) i to robiony po południu.
Dziewczyny, potrzebuje waszego oka. Widzicie coś na tym teście? Tylko tak szczerze, nie na siłę. Dzień cyklu 24. Męczą mnie mdłości dlatego zrobiłam. Miałam infekcje pęcherza i brałam w czwartek i piątek monural. Myślałam że to może po tym te mdloaci. nie staramy się
Fado123
Widać, a cykle ilu dniowe ?? Zrób bete dla pewnościDziewczyny, potrzebuje waszego oka. Widzicie coś na tym teście? Tylko tak szczerze, nie na siłę. Dzień cyklu 24. Męczą mnie mdłości dlatego zrobiłam. Miałam infekcje pęcherza i brałam w czwartek i piątek monural. Myślałam że to może po tym te mdloaci. nie staramy sięZobacz załącznik 1127774
reklama
Grabarzenka
Widać. Test pozytywny. Leć na betęDziewczyny, potrzebuje waszego oka. Widzicie coś na tym teście? Tylko tak szczerze, nie na siłę. Dzień cyklu 24. Męczą mnie mdłości dlatego zrobiłam. Miałam infekcje pęcherza i brałam w czwartek i piątek monural. Myślałam że to może po tym te mdloaci. nie staramy sięZobacz załącznik 1127774