reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Hej dziewczyny! W czwartek beta miała 84 a dziś (po 2 dniach) 240. Jestem 5 dni po terminie miesiączki. Czy to dobry przyrost??

Dziękuję za odpowiedź. A chciałaby któraś z Was mi wytłumaczyć jak to właściwie jest. Czy jeśli beta prawidłowo przyrasta to nadal jest ryzyko ciąży biochemicznej lub np. ciąży bez zarodka? Z góry dziękuję za informację. Jestem kompletnie zielona..
Wszystko jest możliwe.... przyrost bety niczego nie gwarantuje. U mnie druga ciąża mimo super przyrostu zatrzymała się w 9tc .... niby do 12 tc jest największe ryzyko. Nie ma sensu myśleć o najgorszym . Poczekaj do wizyty

Dziękuję za odpowiedź. A chciałaby któraś z Was mi wytłumaczyć jak to właściwie jest. Czy jeśli beta prawidłowo przyrasta to nadal jest ryzyko ciąży biochemicznej lub np. ciąży bez zarodka? Z góry dziękuję za informację. Jestem kompletnie zielona..
Jeżeli będzie Ci cały czas rosła tak jak do tej pory tzn ze wszystko jest ok. Jeśli będzie rosła ale wolno bądź będzie się zmniejszać wtedy możesz mieć powody do niepokoju. Póki co wszystko jest ok 😊

Jeżeli będzie Ci cały czas rosła tak jak do tej pory tzn ze wszystko jest ok. Jeśli będzie rosła ale wolno bądź będzie się zmniejszać wtedy możesz mieć powody do niepokoju. Póki co wszystko jest ok 😊
Czyli teraz ciągle mam robić betę co drugi dzień do wizyty? W jakich terminach powtarzać badanie bety?

Zrób jeszcze raz po 48h...wg mnie nie ma sensu robić kolejnych . I spr przyrost powinien byc wyższy o ok66% w necie są kalkulatory , które spr czy przyrost jest ok

reklama
Do góry