reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Dziękuję a jak dokładnie to wyliczyć? Każdy kalkulator mówi mi inaczej.
Ostatnia miesiączkę miałam 25.04, cykle 31 dni a owulację miałam około 13.05
To który to tydzień? 🙈
Ja jak liczyłam swoją, korzystałam z tego co załączam. I plus minus się zgadza (bardziej na plus) :) masz tam datę 6.06 jako datę bicia serduszka, i po tym terminie już bym szła do lekarza :)
Mam nadzieję, że pomogłam :)

Załączniki

• Screenshot_20200529-111905_Chrome.jpg
    Screenshot_20200529-111905_Chrome.jpg
    362,6 KB · Wyświetleń: 211
reklama
Dzisiaj wynik beta pokazał 122 tak jak wyżej na zdjęciu które załączyłam. Pierwszy dzień ostatniego okresu miałam 26.04. Czy wynik bety jest dobry?

Gratulacje ja też podejrzewam że jestem w ciąży jutro już będzie 8 dzień jak mi się miesiączka spóźnia i nie wiem czy mam jutro rano zrobić test ciążowy
No pewnie, że zrobić tyle dni po terminie @ to druga kreska powinna aż razić w oczy. Nawet nie musisz czekać do rana. Ja w dniu @ robiłam wieczorem i też wyszedł

reklama
Dzisiaj wynik beta pokazał 122 tak jak wyżej na zdjęciu które załączyłam. Pierwszy dzień ostatniego okresu miałam 26.04. Czy wynik bety jest dobry?
Uważam, ze ok . Ważniejszy jest przyrost . Pyt czy zrobisz po 48h czy czekasz juz za wizytą? Wiele dziewczyn robi by spr przyrost a ba moje to niepotrzebny stres. Umów się do gina tak za ok 2 tyg. Będzie w tedy na usg dużo widac

Do góry